2011!!! Tack för i år!

Årets sista dag har precis börjat här i Florida. Jag vill passa på att tacka alla er som följer min blogg för året som har gått. Jag blir alltid lika glad när jag läser era kommentarer till mina inlägg. 2011 har varit ett händelserikt år för mig. Det började med körresa i Karibien och med konserter i New York. Våren dominerades av Körslaget. Sommaren av allångskonserter och några TV-produktioner. Hösten var det körsång för hela slanten med bland annat en körresa till Portugal. Innan jag åkte iväg till Miami blev det även några julkonserter och sista veckorna har fokus legat på att skriva klart min första bok. Jag ser fram emot det nya året och hoppas vi kommer att fortsätta ses här på bloggen och även vid olika konserter, körresor och repetitioner som ligger framför oss. Från mitt hjärta ett stort tack för att du är en del av mitt liv!

Kram och Gott Nytt År

Gabriel

 

 

10 kommentarer till 2011!!! Tack för i år!

 1. Jaana skriver:

  Önskar dig ett riktigt gott nytt år! Önskar dig även lycka till med din bok och ett riktigt härligt 2012! Vi lämnar 2011 bakom oss och ser fram emot 2012 med nya spännande möjligheter!
  Ha det gott och njut av värmen overthere! 🙂

 2. Nils skriver:

  Gott Nytt År Gabriel!
  Du inspirerar många människor, fortsätt att vara den du är.
  Det har varit roligt att läsa din blogg, och jag kommer att läsa den 2012 också.
  Må gott

 3. Åsa Thalin skriver:

  hello

  Happy new year.

 4. Catarina skriver:

  Gott Nytt själv! Ha en härlig nyårshelg och lycka till med alla dina planer 2012!

 5. Lena Svahn skriver:

  Gott nytt år! Riktigt trevligt att läsa din blogg då och då för den känns så ärlig. Ser fram emot boken!

 6. anne skriver:

  onskar dig ett gott nytt ar. vi ska snart bege oss ner till Times Square i New York for att fira. syns i mars. Langar jattemycket tills koren borjar.

 7. Maria Böhme skriver:

  Ett stort tack till dig, Gabriel, för den glädje du sprider genom sången och ditt sätt att vara! Att följa din blogg ger lite ljus i vintermörkret.

  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt År!

 8. Maria Högberg skriver:

  Gott nytt år ! Fortsätt sprida glädje och värme genom att vara den du är och genom all musik !!

 9. Marie Törnqvist skriver:

  Gott Nytt år Gabriel. Det är så roligt att följa din blogg och läsa om allt som händer dig ”over there”. I höstas började jag min första termin i din”du kan sjunga gospel” kör,det är det bästa jag gjort på flera år! Energin från måndagen sitter i hela veckan! Att sen avsluta det hela med en magisk föreställning blev verkligen ”grädde på moset”
  Ha det gott tills vi ses igen i mars. Många kramar

 10. Stina skriver:

  Jag är så glad att jag fått följa din blogg nu under detta år och jag kommer följa den lika länge till.
  Du skriver verkligen så roliga blogginlägg, jag hoppas med djupet att mitt hjärta att du kommer hit upp nån gång med dina körer, skulle vara så roligt att få träffa dig 🙂

  Gott nytt år till dig 🙂 Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *