Agnetha är tillbaka

Agnetha Fältskog är tillbaka med sin första originallåt på 26 år. Hon släppte en coverplatta 2004 men inget nytt material har vi fått njuta av sedan 1987. Jag älskade verkligen hennes album från 80-talet. Jag kommer inte ihåg så mycket av ABBA-tiden men Agnethas soloalbum minns jag desto bättre. ”Wrap your arms around” släpptes -83 och min brorsa Jocke hade den plattan som jag fullkomligt lyssnade sönder. Kommer ihåg att jag mimade till ”Can’t shake loose” på en fest som IOGT/NTO anordnade hemma i Katrineholm 🙂 Min favorit från det albumet var dock ”The heat is on”. Andra Agnethafavoriter är ”Let is shine” och ”I won’t let you go”. Ska bli spännande att vad det nya albumet som kommer inom kort innehåller för låtar. Producent och låtskrivare är Jörgen Elofsson som levererat hits åt bland annat Britney Spears, Westlife och Kelly Clarkson. Så det bådar ju gott. Vad tycker ni om nya låten?

5 kommentarer till Agnetha är tillbaka

 1. Marie O skriver:

  Välkommen hem, finaste Gabriel <3
  Agnetha har fortfarande en röst som berör på djupet. Den har följt nig genom hela min uppväxt, och jag har både glada och sorgliga minnen till hennes låtar. Bl.a. är ett av mina sista minnen av min älskade syster när jag besökte henne och hon tärd av cancer låg och lyssnade på "If I Thought You'd Ever Change Your Mind". Med svag röst sa hon "den är fin, den här låten". Sedan dess är det en favorit som för alltid är förknippad med min syster, som kort efter lämnade oss. Dessutom har både den texten och texten till den nya låten en särskild innebörd i mitt liv just nu.
  Vi ses ikväll. Kram <3

 2. Julia skriver:

  Han vet om att jag är bisexuell och accepterar det totalt 🙂 Tack för att du hjälpte mig hitta hem Gabriel! 🙂 Älskar dig kram Julia 🙂

 3. Julia skriver:

  Tycker låten är helt underbar! 🙂 Precis så känner jag när jag har träffat denna underbara man som jag nu börjat lära känna i mitt liv! 🙂 han har allt, han är allt, vi kan prata om allt 🙂 Allt jag önskat mig finns i han 🙂 Han är som mig, min tvillingsjäl 🙂 Så vacker, så underbar. Jag är så lycklig Gabriel 🙂 Ska bli härligt få låta han träffa dig en dag 🙂 Tack för allt, hoppas jag kan sjunga snart igen 🙂 Love Julia 🙂 Underbart att ÄNTLIGEN vara älskar för den man är efter 39 års längtan…

 4. Tant B skriver:

  * många gånger förut

 5. Tant B skriver:

  Välkommen hem.
  Låten kändes som ett slätstruket ”Jaha ..”.
  Kändes som jag hört den många förut, i annan tappning.
  Kanske bidrog det att Agnetha är ovan vid att agera framför kameran. Det såg bara konstigt ut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *