Allsång sommaren 2013

Igår hade vi presskonferens inför sommarens allsångskvällar i Katrineholm. Harriet Nilsson som är arrangör och  Sarah Arvidsson som driver Stora Djulö var med och presenterade sommarens program för den församlade pressen. De är sjätte året som jag leder allsången i min hemstad och vi kommer att dra igång den 3 juli.

Här ser ni vilka mina gäster är. Först ut den 3 juli är David Lindgren och Katrineholmsbandet ”Silent Chaos”. Den 10 juli gästas jag av rockbandet ”State of Drama” som medverkade i årets Melodifestival. Samma kväll får vi även njuta av Linda Råsberg som var med i Team Gabriel när vi tävlade i Körslaget 2011. Den 17 juli kommer årets stora genombrott 16-åriga Zara Larsson till allsången. Hon kommer i höst att påbörja en stor lansering i USA. Samma kväll sjunger även min vänner i ”Gentlemen”. Mikael Grahn som ni säkert minns från ”Fame Factory” på TV3 där han medverkade som rektor. Fredrik Willstrand var stor tonårsidol på 80-talet och gick under namnet ”Shakin’ Fredrik”. Bandets tredje medlem Stefan Nykvist har vi bland annat kunnat se och höra i ”Jesus Christ Superstar” och även som en av sångrösterna i ”Let’s dance”. Välkomna på allsång i sommar!

En kommentar till Allsång sommaren 2013

  1. Julia skriver:

    Häftigt! Låter skitskoj 🙂 Synd man inte har vägarna förbi 🙁 Saknar dig. Lite pirrig idag för jag e på väg tillnitat nya kortishem för min son Kristian. Hoppas verkligen det blir bra. All kärlek till dig o stor kram från Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *