Allsångsfinal med strålande sol

Har haft en riktigt skön allsångsfinal i Katrineholm ikväll. Solen lyste och publiken verkade sångsugna, vilket underlättar mitt jobb på alla sätt och vis. Kändes skönt att vara tillbaka på scenen och jag fick en rejäl energipåfyllning. Vi blandade hejvilt i allsångsrepertoaren. Det blev allt från psalm till schlager.

Min yngsta gäst för kvällen var Zara Larsson. Hon föddes samma år som jag vann Melodifestivalen. Är det jag som börjar bli gammal eller är den hon som är extremt ung? Endast 15 år och har redan gjort en kometkarriär. Efter att ha erövrat Sveriges alla hitlistor med ”Uncover” är det nu dags för en stor USA-lansering i höst. Är så imponerad av denna tjej. Hon har en fantastisk röst och är dessutom superproffsig på scenen och väldigt ödmjuk. Önskar dig all lycka framöver Zara!

Tidigare på dagen, precis efter soundcheck, satte jag mig ner och blickade ut över Djulösjön. Vackrare lunchutsikt får man leta efter.

Jag hade även bjudit in Stefan Nykvist, Mikael Grahn och Fredrik Willstrand till kvällens allsång. Tillsammans bildar de gruppen Gentlemen. Tre supertenorer som totalt äger när de äntrar scenen. Killarna bjöd publiken bland annat på en oförglömlig version av ”Time to say goodbye”.

Zara hängde på och sjöng allsång med publiken i ”Tusen och en natt”.

Denna perfekta dag avslutades med ett kvällsdopp. Finns det något bättre både för kropp och själ en varm sommarkväll?

Tack Sofia Forss för fina bilder. http://sofiaforss.blogg.se 

2 kommentarer till Allsångsfinal med strålande sol

  1. Julia skriver:

    Va med barnen hos min väninna idag. Hon kämpar fortfarande men det ser mörkt ut. Men det va så härligt att se varandra igen 🙂 Har varit förskyld så jag ej kunnat gå dit på 1,5 mån. Hon e känslig för infektioner. Störst av allt e kärleken kram Julia.

  2. Julia skriver:

    Så härligt få se dig glad och välmående Gabriel 🙂 Vilken härlig kväll fantastiskt 🙂 Och så ett dopp på det 🙂 Som fisken i vattnet med både sången och sjön 🙂 Plums, plask glad när livet ler mot dig och solen strålar puss och kram! Love Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *