Allsångspremiär med Thomas Di Leva

Gabriel Forss, Thomas Di Leva, Allsång

Äntligen är sommaren igång på riktigt. Ikväll hade jag allsångspremiär på Fredriksborg utanför Stockholm. Solen lyste från en klarblå himmel och luften var alldeles ljum. Thomas Di Leva var min premiärgäst och han fick verkligen publiken att sjunga med till sina stora hits. Kvällen avslutades med ”Vi har bara varandra” och den texten är alltid lika aktuell.

Gabriel Forss, Allsång, Oscar Zia, Shirley Clamp, Thomas Di Leva, Patrik Isaksson

Här är hela laguppställningen för mina allsångskvällar på Fredriksborg i sommar.

IMG_6185

Klockan 14.00 idag drog vi igång repetitionerna och ni ser vilken utsikt jag hade från scenen. Kapellmästare den här sommaren är Daniel Palm och han har med sig Magnus Fritz på trummor och Thomas Bergkvist på bas. En för mig ny konstellation som jag redan älskar att jobba med.

 

IMG_6200

Thomas Di Leva och delar av kvällens publik.

IMG_6202IMG_6190

Jag har även glädjen att få sjunga med två fantastiskt fina tjejer. Anna Lundström och Anki H Carlberg. Tack till publik, musiker, kör och Thomas för en härlig premiär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *