Äntligen framme i Miami!

Oj vilken lång resa det blev, men nu är jag äntligen framme i Miami Beach. Togs emot av en ljum decemberkväll på 25 grader. Allt flöt på ganska smidigt, men trots att jag landade kl 20.00 lokaltid på Fort Lauderdales flygplats så var jag inte hemma i lägenheten förrän kl 23. Först stod jag en timme i kö till passkontrollen där jag blev utfrågad om det mesta. Fotografering och fingeravtryck ingick också i processen. Efter det stod jag i 45 minuter och väntade på väskorna. Ytterligare en tullkontroll som faktiskt gick väldigt snabbt och sedan bussen till hyrbilsfirman där en ny kö väntade. En resa på 30 minuter ner till Miami Beach och helt plötsligt hade 3 timmar runnit iväg.

Vacker utsikt över Grönland!

Jag testade Norwegians nya flygplan, Dreamline. Norrmännen har precis öppnat upp en direktflight till Fort Lauderdale och jag har bara gott att säga efter denna upplevelse. Jag bokade in mig i Premuim Class som ger extra benutrymme och mat på köpet. Väldigt bra komfort i sköna skinnfåtöljer. Planet går tyst och har en skön ljussättning så man upplever att det är natt fast det egentligen är dag. Detta bidrar till att du lättare kan slappna av och sova några timmar. Premium Class var dessutom väldigt prisvärt.

Måste sluta använda svarta väskor. Det är ett elände att hitta dem på bagagebandet. Nu ska jag låta ljudet av vågorna utanför fönstret vagga mig till sömns. Godnatt!!

4 kommentarer till Äntligen framme i Miami!

 1. Stiinis skriver:

  Skönt att du kom fram smidigt å bra 🙂
  Njut nu av din ledighet i Miami så syns vi till våren sen!

  Kramar

 2. julia skriver:

  Härligt att resan gick bra och att du äntligen är framme 🙂
  Må så gott 🙂
  Lev och njut love Julia 🙂

 3. Anita skriver:

  Önskar dig en fin vistelse i Miami!
  Kram Anita

 4. Sandra Jonsson skriver:

  Skönt att höra att du kommit fram =))

  Stor Kram
  Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *