Äntligen i olika miljöer

Jag har de senaste veckorna fått massor av bilder på min bok i olika miljöer. De är från er läsare och det är kul att se hur något som är så personligt för mig får komma in i er vardag och i många fall mitt i er semester. Har gjort ett litet collage med några av de bilder jag har fått. Enjoy!

Tack för att ni vill läsa min berättelse. Stor kram

 

4 kommentarer till Äntligen i olika miljöer

 1. Eva skriver:

  Är precis i mitten av Din bok nu, den är så bra och jag rörs till tårar av det Du skriver.
  Heja Dig Gabriel som delger oss läsare en del av Dina innersta tankar. Du är bara bäst !!!!!!

  Kram/Eva

 2. Minnie skriver:

  Hej Gabriel ! Tack för en mycket gripande berättelse som du delat med dig av. Beundrar ditt mod och din öppenhet. Jag har varit med i din kör Du kan sjunga gospel sen starten så blev jag väldigt berörd av det du skrev om det andra körtillfället 2004 då du greps av panik. Det var inget som märktes och som du skrev ”alltid med ett leende” fungerade bra,det var det vi såg medans vi hade fullt upp med koreografin och utan att förstå vad som pågick inom dig !
  Ser fram emot att kören startar igen i september och hoppas på en signering i boken ! Kram

 3. Carina Johnsson skriver:

  Hej Gabriel.Jag fick din bok med posten idag så nu ska jag läsa den på en gång.Tack kära vän och mycket kärlek tillbaka till dej.

 4. Julia skriver:

  Stor kram till dig me Gabriel 🙂 Du är underbar o jag e så glad att du får känna Sveriges kärlek till dig nu från alla hörn o kanter. WE LOVE YOU! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *