Bandy, bandy med Team Gabriel och Team Andreas

Det är inte varje dag som jag är och kollar på en bandymatch, men ibland så händer det 🙂 Jag och Team Gabriel var bjudna till Ljusdal för att göra en spelning tillsammans med Team Andreas från Körslaget och anledningen till detta var att Katrineholm mötte Ljusdal i sin första match för säsongen. Det gick bra för vår hemkommun i början men sen drog hälsingegrabbarna ifrån och hela kalaset slutade med 4-2 till Ljusdal. Jag fick den stora äran att dela ut pris till matchens bästa spelare. I Katrineholmslaget gick kvällens pris till målvakten Anton Lloyd.

Mitt på isen hade man byggt upp den här coola scenen och både ljuset och ljudet var helt fenomenalt. Vi var utomhus och det var lite kallt, men grymt skoj. Publiken uppskattades till ett par tusen.

Priset för bästa spelare i Ljusdalslaget gick till Daniel Rexin. Jag ser verkligen ut som att jag är 1,10 cm lång på den här bilden, men så är faktiskt inte fallet. Han har ju skridskor på fötterna ju!!

Det var riktigt skoj att träffa Team Andreas igen. Dom hade fixat världens bästa dag för oss med massa god mat. Vi sjöng ett par låtar tillsammans, bland annat Halleluja som ju var den sången som vi båda fick framföra i finalen av Körslaget i våras.

Tack Ljusdal för en jättehärlig kväll uppe hos er. Hoppas att vi ses snart igen!

Tack oxå till Theodor Storm för fina bilder.

3 kommentarer till Bandy, bandy med Team Gabriel och Team Andreas

  1. Michael Vallin skriver:

    Stort av dig Gabriel och din kör att komma och förgylla våran premiärhelg i bandyallsvenskan! Stort tack från Ljusdals BK! På LBKs Facebook-sida ”LBK-Ljusdals Bandy” ligger en härlig videoinspelning att kika på, och så kan man ju ”bli vän” med LBK när man ändå håller på… 🙂 Tack Gabriel!

  2. […] och det var en schysst scen som var uppsatt ute på isen. Vill du se bilder från konserten kan du klicka dig in här på Gabriels blogg. Efter att vi sjungit tillsammans var det en bandymatch mellan Katrineholm och […]

  3. Carina J i Färila skriver:

    Hej Gabriel.Det var en härlig kväll med 2 bra körer och mycket publik som var på G.Kul att se dej live , synd att inte Andreas kunde närvara.Det var ju lite kallt och jag hade mitt barnbarn på 1år med mej så vi kunde inte stanna och titta på bandyn.Hade varit roligt att träffa dej efteråt men det kanske blir en annan gång.Xtra kul att LBK vann.
    Välkommen tillbaka nån gång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *