Bästa burgaren i stan!

Ikväll åt jag middag på Shake Shack som har de bästa hamburgarna i världshistorien. Jag vågar säga detta utan att överdriva. Om ni tänker er mammas hemlagade köttbullar på julafton fast i hamburgerformat, så kanske ni förstår vad jag menar 🙂 Smaken är inte upptinad, utbankad blandfärs, utan här får man en perfekt kryddad burgare av helt färsktmalet kött . Shake Shack finns bland annat i New York, Miami, Kuwait, Dubai och London. Missa inte detta om du ska ut och resa. Ett helt meal kostar ca 10 dollar så det är inte mycket dyrare är McDonalds.

Svårt att plåta mat men så här ser en vanlig Shackburgare ut.

Man beställer och så får man en liten dosa som börjar tjuta när maten är klar. Precis som på vilken vägkrog som helst. Inget fancy fancy men oj så gott!! Jag får inte betalt för att göra all den här reklamen, även fast det säkert verkar så 🙂

 

3 kommentarer till Bästa burgaren i stan!

 1. Julia skriver:

  Ha ha vad jag skrattade 🙂 när du skrev du inte får betalt för reklamen 🙂 Ha ha klart du inte får men det såg mums ut 🙂 kramiz till dig min morgonpralin 😉 Man blir go o glad av dig 🙂 En start på dagen 🙂

 2. Helena Nordin skriver:

  Ett besök på Shake shack lyckades jag pricka in när jag besökte Miami i julas. Håller med – vilka hamburgare!

  Kram

 3. Anne skriver:

  Har inte provat deras hamburgare, men köpt deras pomfritt som är jättegod. Måste prova den nästa gång.

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *