Börjar längta efter att bli pappa!

Idag känns livet genast lite bättre. Började dagen med en förintervju till programmet Go´kväll som jag ska medverka i om ett par veckor.  Efter lunch mötte jag upp Carola och hennes underbara lilla tjej Zoe för en eftermiddagsfika i Bromma. Det var så härligt att ses och vi hade massor att prata om. Givetvis glömde jag att ta bilder så det får bli en bild från tidigare i somras när jag och Zoe hade saftkalas. Åh jag blir så sugen på att skaffa barn när jag umgås med den här härliga tjejen. Jag kanske borde försöka adoptera. Kan en kille adoptera på egen hand, någon som vet?

Carola och jag började spåna på ett gemensamt musikprojekt. Vi får se vad som händer. Vore kul att jobba ihop igen för det var några år sen sist. Jag hade glädjen att bland annat vara med på 4 eller 5 av Carolas ”Jul i Bethlehem-turnéer”.  Bilden är ifrån när Carola gästade min Du kan sjunga gospelkör  2005. Nej nu måste jag sova. Klockan ringer tidigt imorgon då jag ska gästa Rix MorronZoo på Rix FM. Om du vill och kan så lyssna gärna kl 08.30. God natt och tack för att du läser min blogg

Kram Gabriel

16 kommentarer till Börjar längta efter att bli pappa!

 1. Stina skriver:

  Klart du ska adoptera Gabriel, ja menar en sån underbar pappa som du skulle jag inte tacka nej till 🙂

  Kram kram

 2. Tina Magnusson skriver:

  Hej Gabriel !

  Jag tycker helt klart att du ska adoptera du kommer att bli en het underbar pappa.

  Det där med att det är jobbigt att vara ensamstående så behöver det faktiskt inte vara-Som förskollärare ser man jätte,ånga olika sorters föräldrar och fast man är 2 är det inte alltid bra det heller. Jag har sett flera pappor som varit bättre än mammor så jag tycker helt klart att du ska adoptera – Du är en sådan underbar människa och kommer att bli en underbar pappa, låt inte ditt yrke stå i vägen. Kramizzzar Tina

 3. Anne skriver:

  Hej! Tycker absolut du ska se över möjligheterna att adoptera själv. Varför inte. Barn är det underbaraste som finns. Har själv lång erfarenhet som ensamstående, och det har fungerat jättebra. Och du verkar ju ha en fin familj och många vänner som nog gärna ställer upp om det kör ihop sig. Önskar dig all lycka. Du skulle bli en helt underbar pappa.Stor kram till dig.

 4. Carina Johnsson skriver:

  Jag har läst din bok och du blir säkert en alldeles enastående pappa.jag tror nog man kan adoptera fast man är ensam man.Du klarar pappa-rollen alldeles galant.Kör på bara.Kram kära vän.

 5. Neta skriver:

  Kanske går men är väl inte ultimat varken för barnet eller dig. Har du ingen väninna som kan tänka sig dela detta projekt med dig. Det är jobbigt att ha hela ansvaret själv och barn blir sjuka m.m. då är det skönt att vara två om ansvaret. Du reser ju så mkt också och jobbar ju inte precis ”dagistider”

  • Kristina skriver:

   Är rätt säker på att Gabriel tar rätt beslut själv i denna fråga. Och vem säger att två föräldrar är bättre än en. Det har jag själv fått uppleva. Har även sett familjer på nära håll med endast en mamma eller pappa få en helt underbar familj. Det är absolute ingen omöjlighet.

 6. Helén skriver:

  Hej! Roligt att höra dig med sång och orgel i radion nyss 🙂

 7. Julia skriver:

  Wow trodde inte det gick! Lycka till Gabriel! 🙂

 8. Kristina skriver:

  Som svar på din fråga Gabriel. Ja en ensam kiulle kan adoptera. Har skickat dig en bra länk via mailen på facebook .
  Följ din längtan. Kram

 9. Julia skriver:

  Önskar dig ett litet barn stor kram love Julia 🙂

 10. Karin skriver:

  Om Carola kan adoptera själv kan väl du??
  För jag har fått för mig att hon har adopterat
  Sötnosen själv.
  Jag tycker du ska kolla upp vilka alternativ du har och ”slå till”
  på din längtan. Vänta inte för länge, de finns oftast inget bra
  tillfälle att skaffa barn.

  Barn berikar ( och ger en gråa hår 😉 ens liv så mycke och
  jag tycker de vore så synd om du missa de, me tanke på att du
  har barnlängtan.

  Lycka till!!

  Kram Karin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *