Bra start på veckan!

En vanlig måndag på Du kan sjunga gospel. Ibland får jag nästan nypa mig själv i armen när jag står där framme på scenen och blickar ut över alla underbara människor som har kommit dit för att sjunga. Jag är så tacksam och lycklig som får äran att vara ledare för denna jättekör. Idag tror jag att vi var över tusen personer i kyrkan. Helt fantastiskt.

Min bästaste kompis Let´s dance Tobbe tittade förbi och lärde oss några sköna moves till ”Heaven is a place on earth” som vi sjöng ikväll. Han har en enorm förmåga att få alla att bli på gott humör. Han är bara bäst!

Tobbe berättade om vår gemensamma sång och danskryssning som går till Tallin den 4-6 oktober.

Jag avslutade kvällen med att signera böcker. Så mysigt att få en stund att säga hej och prata lite med körmedlemmarna. Tack för den här måndagen!

 

8 kommentarer till Bra start på veckan!

 1. Julia skriver:

  Otroligt att han hinner ja men han e en sån männska som lever 48h på 24 el hur Gabriel 🙂

 2. Meta skriver:

  Vi i Malmö-kören är så glada att du – trots ett schema som gränsar till det omöjliga – kom till Skånemässan för att leda oss idag. Det lät ju riktigt bra fast vi inte hunnit öva jättemycket!!!
  Hoppas att du hinner hem och landa… för imorgon är det måndag igen… 😀
  Kram, ses på onsdag!

 3. Sandra Jonsson skriver:

  Så ledsen att jag missade övningen igår, men skoj att få se o läsa vad ni gjorde =))

  Bättre lycka nästa vecka!

  Kram Sandra

 4. Chere Nelson skriver:

  You know how much we love you, and you love us right back. Such is a man of great heart. Give and Take in Balance!!

 5. Camilla skriver:

  Tack för all värme och glädje ger!! Du är fantastisk! Kram

 6. Julia skriver:

  O det var så härligt att Tobias va där så härlig o superkul han är! Jag skrattade massor 🙂 kram kram 🙂

 7. Julia skriver:

  Den låten me henne skulle det stå kul va kram 🙂

 8. Julia skriver:

  Tack Gabriel du e så undebar! Jag får tårar i ögonen när jag tänker på hur underbar du e med människor. Hur förstående du e o hur mycket du tycker om oss o vi tycker om dig vilken kärlek härligt 🙂 tack för att du förstod mig att jag var lite trött på slutet. Vad härligt vi va så mååånga 🙂 så häärligt att få gå i din kör stor kram o go natt 🙂 ps första körgången hade jag nynnat på Viva la vida veckan före för dom dom sjöng den på paraolympic avslutningen o sen va det så kul att det va den vi sjöng på måndagen 🙂 o idag lyssnade jag på belinda carlise hala vägen i på tåget t din kör o så va det låten me hemma kul va ha ha 🙂 kramelimkram O TACK FÖR ATT DU E DU 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *