Celine Dion i Las Vegas

IMG_3512

Igår var det äntligen dags för mig, Jonas och Henrik att kolla in Celine Dions Las Vegas show. Föreställningen har pågått i flera år på Caesars Palace och varje kväll är i stort sätt utsåld. Jag har sett Celine ett par gånger tidigare hemma i Sverige men aldrig i en så här stor uppsättning. Mina förväntningar var skyhöga!

IMG_3536

Celine sjunger som en gudinna och ljudet i lokalen är helt magiskt. Varje ton är klockren och jag njuter av att man även hör kören ordentligt och varje instrument. Det är inte ofta man upplever en så bra ljudbild när en konsert är på turné av förklarliga skäl. Alltid svårt att sätta ett bra ljud i en ny lokal. Men här i Vegas har de haft gott om tid att fixa till ljudet och det märks. Ja, och så var det själva showen också…….. Som sagt mina förväntningar var skyhöga. Jag trodde att i Las Vegas smäller man på rejält med en stor produktion av dansare och extra ALLT. Visst det var snyggt ljus och så men inte riktigt det jag hade förväntat mig. Man kanske kan sammanfatta showen som en ”snygg” konsert. Blev även lite ledsen för låtvalet. Celine sjöng Bond-låtar och tolkade Jacques Brel. Vi fick höra musik av Billy Joel och flera andra stora artister. Allt var väldigt vackert men jag saknade Celines hits! På slutet sjöng hon ”All by myself” och ”Love can move mountains” och det var där showen började på riktigt. Men tyvärr var det då dags att runda av och det gjorde hon storslaget med ”My heart will go on”.

IMG_3524IMG_3516

I foajen fick man fotograferas med en vaxdocka av Celine. Kön var lång vill jag lova 🙂

IMG_3527

Tack Celine för den här kvällen. Ring mig gärna nästa gång du ska showa så hjälper jag till med låtlistan 🙂

En kommentar till Celine Dion i Las Vegas

  1. Julia skriver:

    Oj oj kul att se henne 🙂
    Men jag förstår dig 🙂
    Kram Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *