De blonda lockarna har fallit!!

Jaha så fick då äntligen de blonda lockarna falla. Jag har hittat en frisör här i Miami som är bra. Jag har letat länge men nu har jag fått tag på en kille som klipper som jag vill. Det känns skönt att slippa sitta med andan i halsen varje gång saxen åker fram. Han heter Mario och kommer från New York. Han flyttade ner hit till Florida för några år sedan och jobbar på Sean Donaldson Hair Studio. Mario berättade idag att han har kunder som flyger ner till honom från New York när de behöver bli fixade i håret. Låter som en lite väl dyr klippning kanske 🙂

Mitt nya favohak heter Shake Shack och är oslagbara på hamburgare. Kan inte riktigt beskriva smaken men det är hemlagat till 100%. Även deras pommes är gudomliga. De ser ut som pommes frites gjorde förr i tiden. Ni kanske minns de där djupfrysta påsarna man köpte på ICA?? Så ser de ut men smakar som om de precis kom från fritösen. Shake Shack är en kedja som man kan hitta i bland annat New York, Washington och Miami. Missa inte den här upplevelsen om du besöker USA.

Jag gick loss på en Double Shack Burger. Vädret här i Miami var helt fantastiskt idag, så det blev några timmar på stranden och givetvis lunch utomhus! Ofta är det betydligt skönare att sitta ute, inomhus är det nästan alltid iskallt av all AC som amerikanerna envisas med att ha.

De är Jonas Hedqvist som har introducerat mig till Shake Shack och nu är jag beroende!!

En kommentar till De blonda lockarna har fallit!!

  1. Stina skriver:

    Alltid kul med lite uppfräschning, fin du blev 🙂

    Kram på dig

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *