Deppardag!

Idag var det en riktigt tråkig dag. Jag har så svårt just den här tidsperioden när sommar blir till höst att känna glädje över kylan som sakta kryper på oss. Jag är helt enkelt inte skapad för det svenska klimatet. Blir deppig och vill bara tillbaka till juli igen. Ja ja man ska inte klaga, men ibland är det skönt att få vara ärlig. Gillar du hösten??

11 kommentarer till Deppardag!

 1. Tina Magnusson skriver:

  Här är en till som inte mår bra under höstens kalla och mörka tider. Skulle vilja bo någonstans där det alltid är varmt och soligt.

  Denna sommaren har dessutom varit väldigt kort och konstig.

  Det är tur att man har kören under hösten att se fram till synd att det bara är 10 veckor men man kan inte få allt här i livet eller kan man?

  Även om julen är mysig i sig med alla tända ljus så är januari och februari också jobbiga även om det börjar vända.
  Nä, ett ljusare och varmare land vore bättre för mig!

  Massor med kramizzar till dig,vi ses snart i Malmö

 2. Åsa Almerud skriver:

  Det är ju en himla tur att kören startar igen i september för annars har den kommande årstiden inte mycket att locka med. Tycker som du, att det känns lite små deppigt nu när sommaren är över. Städade poolen idag för att ta ett sista dopp men när jag väl var klar så var det så mycket moln att jag blev iskall och fick gå in o duscha varmt istället. Typiskt!

 3. maria v skriver:

  Man behöver kanske höst och vinter för att uppskatta vår och sommar ännu mer.Inget kan mäta sig med känslan av den första vårvärmen, eller när man stiger ur planet från vinter-Sverige och landar i värmen!Men…………liite längre kunde sommaren vara förståss!

 4. Lisbeth Bagge skriver:

  Hösten kan ju vara underbar med klara fina dagar och härliga färger. Vinter och halka är förstås inget för mig. Det mest positiva är ju att sången börjar snart.

 5. Karin Ahlborg skriver:

  Nä, jag gillar verkligen inte hösten. Tvärtom. Mår väldigt dåligt o blir deppig… Det är vemodigt när sommaren går mot höst (kallare och mörkare)… Men sen blir jag oftast glad igen direkt efter jul/nyår och tänker ”nu vänder det!”. Även om det är ett tag kvar till våren då, så känns det ändå som att den är på väg och det blir ju faktiskt ljusare!

 6. Julia skriver:

  Mår också dåligt under den mörka perioden 🙁 önskar jag bodde på ett ljusare o varmare ställe o fick ha semester men som ensamstående har man
  Ingen semester kram

 7. Daniel skriver:

  Försöker se fram emot advents- och juletid och alla ljuvliga dagarna med långfärdsskridskor på sjön. Det hjälper!

 8. Lena Synnergren skriver:

  Visst är det deppigt men inte lika deppigt som januari-februari, när man inte ens har kören att se fram emot!

 9. Synnöve skriver:

  Det är blandade känslor faktiskt. Samtidigt som man känner vemod över att sommaren är slut finns där en stor glädje över att kören startar igen. Vi ses snart!

 10. Maria Böhme skriver:

  Tillhör också dem som far illa av höst och vinter. Det är inte bara kylan utan det successivt ökande mörkret som påverkar mig. Försöker kompensera med dagsljuslampor och att göra uppiggande saker – som att sjunga i kör. 😉 Men klimatmässigt bor vi ju i helt fel land.

 11. Kristina skriver:

  Håller med dig. Och efter denna trista sommar utan någon riktig värme och soldagar. Vill man inte alls att hösten ska börja redan 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *