Elitloppet och Childhoodgala

Gabriel Forss, Elitloppet,

För femte året i rad medverkade jag och Du kan sjunga gospel idag på Elitloppets invigning på Solvalla. Vädret har genom åren varit mycket växlande. Förra året vräkte regnet ner och vi var tvungna att fly från arenan för att söka skydd. I dag var det dock strålande sol och 40 000 personer på läktarna. En väldigt mäktig känsla att tåga in med hela kören och höra publiken klappa i takt till musiken. Bilden av Pelle T Nilsson

60 st av mina körsångare brukar varje år bära den stora Elitloppsfanan. Det är ett ganska roligt kaos som uppstår bakom kulisserna bara minuter innan vi ska tåga in. Fanan ska vridas år rätt håll och resten av kören ska bilda led bakom den stora flaggan. Dessutom en körledare som springer runt som en duracellkanin och försöker få alla bitar på plats. Åtminstone har jag det ganska skoj  🙂

Gabriel Forss, Elitloppet

Håll stövlarna leriga!!

IMG_5282IMG_5296

Efter Solvalla åkte jag vidare till Tyrol på Gröna Lund för en spelning med min andra kör, One Voice. Hjälporganisationen Childhood fyller 15 år och Drottning Silvia och hennes medarbetare var inbjudna till konserten.

IMG_5352

Sarah Dawn Finer var en av kvällens artister. Hon körde Björn Skifs ”Håll mitt hjärta” och sin egen”Moving on” tillsammans med mig och kören.

IMG_5369

Martin Stenmark var den andra artisten. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag sysslar med på den här bilden 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *