En kväll på Wallmans

Igår var jag inbjuden av min norska kompis Tore Myklebust att kolla in nya showen på Wallmans Salonger här i Stockholm. Tore som ni ser till höger på bilden har regisserat hela föreställningen och jag var mycket imponerad. Vi hade även en av Sveriges främsta koreografer Roine Söderlund till bordet. Han har precis skapat klart ”La cage aux folles” som går på Oscarsteatern med Loa Falkman i huvudrollen. Ett av Roines första jobb var att koreografera min grupp ”Blond” när vi vann Melodifestivalen 1997. Det blev en kväll med många gamla roliga minnen och mycket skratt.

Showen var helt magnifik med snygga lösningar och effekter. Jag är väldigt imponerad av vad man kan åstadkomma i en så liten lokal. Ensemblen sjunger fantastiskt och dansen är grym.

Tack för en jätterolig kväll och har du vägarna förbi Wallmans så kolla in årets show! Idag gästar jag kören Basta som firar 20-årsjubileum. Vi gör två konserter på Capitol här i Stockholm. kl 16.00 och 18.30. Välkommen!

 

3 kommentarer till En kväll på Wallmans

 1. Julia skriver:

  Gud va härligt ja den borde man se 🙂 kommer inte på kören på måndag 🙁 pga tråkigheter som hänt nu i veckan men nästa måndag syns vi igen kram Julia.

  • gabriel skriver:

   Hej Julia
   Hoppas det inte är något allvarligt som har hänt, utan att vi snart får se dig på kören igen.
   Stor kram

   • Julia skriver:

    Jag berättar nästa gång vill ej ta det här kram Julia. Tack älskade du att du frågade.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *