En låååååång natt med ett läskigt slut!

Fredagskvällen började så lugnt hemma i soffan där jag zappade mellan Idol och Doobidoo. En stor eloge till Anton Körberg som fullkomligt dominerade kvällens program. Vi 22.30 mötte jag upp det här glada gänget på Urban Deli på Söder. Ja, sen var det igång… Det blev en helnatt på stan och idag är jag hur trött som helst. Har ingen annan än mig själv att skylla på så klart 🙂

Det läskiga var att vid 03. tiden så körde jag och Anna Benson uppför backen som går längs kortsidan av Grand Hotell. Helt plötsligt springer en tjej i 25-årsåldern rakt ut i gatan framför min bil. Jag får tvärnita och blir givetvis jätterädd. Jag vevar ner rutan för att säg till henne då hon pekar finger tillbaka. I samma sekund kommer hennes pojkvän springandes över gatan och börjar skrika och svära åt mig. Han går fram till bilen och slår till min backspegel så kraftigt att den hoppar ur sitt skal. Det stoppar inte honom utan han fortsätter att skrika och svära. Han närmar sig förarsätet som att han ska slå till mig. Jag skyndar mig att veva upp rutan. Allt går så fort och både jag och Anna sitter helt chockade i bilen. Riktigt läskigt! Paret skyndar därifrån och bara någon minut senare passerar en polis som frågar vad som har hänt. Jag får ge signalement på paret. Sen vet jag faktiskt inte vad som hände mer. Skrämmande hur människor bara kan explodera av ingen som helst anledning. Förmodligen var han rejält påverkad av både det ena och andra. Så kära vänner var försiktiga när ni är ute på kvällarna.

6 kommentarer till En låååååång natt med ett läskigt slut!

 1. Inga-Britt skriver:

  Fy en sådan tråkig avslutning på en trevlig dag. Vilken tur ni hade att ni inte blev skadade själva. Hoppas att bilförsäkringen ersätter skadorna på bilen.
  Kram
  Inga-Britt

 2. Stina skriver:

  Usch då, nej de där paret verkade lite hel skumt och att de kan bli arga över en sådan sak är nästan sjukt.
  Men tror de säkert var påverkade av nått i alla fall, helt klart!

  Hopppas du ändå hade roligt den kvällen 🙂

  Kram på dig 🙂

 3. Eva-Lena skriver:

  Huga! Vad obehagligt! Som bilförare är man väldigt utsatt många ggr, både cyklar o trafikanter som beter sig hur som helst o sen tycker att det är vi bilförare som är boven i dramat. Vet inte hur de tänker … Eller det är väl det som de inte gör … Skönt att det gick bra iaf o då menar jag för din del :). Ha det gott! Kram!

 4. Maria V skriver:

  Märklig reaktion.Verkar nästan som om han blev arg för att du hann stanna!

 5. Tarras skriver:

  Man ska inte vara ute och slarva på nätterna. Här kommer lite PEPP!
  http://tarras.blogg.se/2011/october/som-skapad-for-big-g.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *