En magisk kväll

Vädret är verkligen helt fantastiskt skönt här borta just nu. Vid midnatt hade vi fortfarande 27 grader. Det är just de här varma kvällarna som jag njuter allra mest av i Miami. Igår kväll mötte jag upp min kompis Roger Borges som jag lärde känna första vintern jag bodde här. Tänk det var sju år sedan! Tiden går verkligen fort. Roger är programledare på den latinamerikanska TV kanalen Univison och förra veckan vann han sin första Emmy-award. Han har under året bland annat haft ett program där kända personer fått besöka sin första arbetsplats. Roger började själv sitt yrkesliv med att servera hamburgare på Mc Donalds. Under en dag fick kändisarna hoppa i sina gamla kostymer på ICA-butiken eller pizzerian och umgås med förre detta arbetskamrater och stamgäster. Programmet blev en riktigt succé och gav honom alltså en Emmy.

När vi satt och käkade middag i lugn och ro dök plötsligt en magiker upp vid vårt bord. Min första tanke var nej, vi som har så trevligt och massor att prata om. Har ingen lust att bli avbruten just nu. Men det tog inte många sekunder förrän jag var helt blown away. Den här killen kunde sin sak. Inte nog med att han förvandlade endollarsedlar till hundradollarsedlar och eldade upp sin plånbok mitt framför ögonen på oss. Han trollade dessutom i mina händer. Det började med att han stoppade in en boll i min hand. Jag stängde handen och när jag öppnade den igen låg där två bollar…….

…. Han tog ett kort och rev sönder det i småbitar. Stoppade in alla bitarna i min hand. När jag öppnade handen var kortet helt och lite skrynkligt. Hur är detta möjligt???

Det visade sig att Marti Mill som han heter, var med i TV-showen ”Americas got talent” förr året. Om ni vill ha riktigt bra trolleri på nästa fest och är redo att flyga över en kille från USA så kan jag garantera att ni inte kommer bli besvikna 🙂

 

En kommentar till En magisk kväll

 1. julia skriver:

  Simsalabim sa jag ju 🙂
  Kul vilken kille 🙂
  Han trillade visst ner hos dig istället för mig 😉
  Men det gör inget härliga du 🙂
  Kramen 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *