Ett besök på damernas

Så tokigt det kan bli ibland!! Jag var bio på Heron City ikväll och innan filmen drog igång så tänkte jag passa på att gå på herrarnas. Jag klampa in på toaletten som var ganska öde. När jag var klar och precis skulle tvätta händerna så möttes jag av en kvinna i dörren. What, tänkte jag? Nu måste hon ha gått fel. Sekunden efter kom det en kvinna till och en till och en till. Sakta började polletten trilla ner i min lilla blonda skalle och jag insåg plötsligt att det var jag som var helt lost. Ett litet -Oj, jag har visst gått fel. Lyckades jag klämma fram. Kvinnorna bara stirrade på mig och skrattade. Kan tänka mig vilka tankar som snurrade runt i deras huvuden. Nu har den där galna körledaren totalt fått frispel. Lite pinsamt var det, men ändå ganska skoj 🙂

2 kommentarer till Ett besök på damernas

  1. Stina skriver:

    Haha, så fel de kan bli du 🙂
    Hoppas bion va bra i alla fall!

    Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *