Eventuppdrag i Skåne

Klockan ringde 07.00 imorse och det är för mig väldigt tidigt. Mitt problem är egentligen inte att gå upp tidigt utan vetskapen om att jag måste gå upp tidigt. Jag vaknar varje timme hela natten och kollar på klockan, rädd för att försova mig. Nog om detta! Jag åt lite frukost på hotell Hilton i Malmö där jag hade inkvarterat mig. Tog mig sedan vidare till St:Johannes Kyrka där jag brukar leda min Du kan sjunga gospelkör på onsdagar. Den här gången hade jag ett annat uppdrag. Revisionsbyrån PWC hade hyrt in mig för att köra en köraktivitet. Hela företaget var samlade i Malmö för en helg full av aktiviteter och jag fick kicka igång lördagen med sång. Till min hjälp hade jag pianisten Figge Von Wachenfeldt.

Figge och jag spexar glatt efter dagens gig. Jag och min assistent Marie blev sedan hembjuden till Figge och hans tjej Sara på lunch.

Tjena, Hallå!! Inte vilket ställe som helst utan en liten gård i stadsdelen Hyllie. Så fantastiskt mysigt. Vi satt i den stora trädgården och njöt av den skånska luften med indisk mat och fanta.

Hittade det här gamla skörderedskapet i ett hörn på gården. Vad exakt är det? Någon som  vet?

I den här ladan bor Figge och Sara. Jag vill flytta in direkt!!

5 kommentarer till Eventuppdrag i Skåne

 1. Ingrid skriver:

  Det är en höräfsa.

 2. Julia skriver:

  Född på bondgård o bodde där t jag va ca 5-6 år. Tror också det har nåt me hö eller harv att göra kram Julia 🙂

 3. Carina Johnsson skriver:

  Jag tror att det är en hövändare som man vänder höet med när man slagit det så det kan torka ordentligt innan man lastar in det i höladan.Den är ganska gammal , man använder ju den inte numera.Ha en trevlig helg kära vän.Jag läser din bok för fullt nu.Tack för din berättelse.

 4. Julia skriver:

  Wow vilket ställe o vilken dag 🙂 kram Julia 🙂

 5. Mikael B skriver:

  Tror att trädgårdRedskapet är en gammal harv!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *