Evita på Malmö Operan

Jag avslutade min Malmövistelse den här veckan med att kolla in musikalen Evita som går för fulla hus på Malmö Opera. Charlotte spelar ju huvudrollen och jag ville absolut inte missa henne i den här storslagna uppsättningen. Det var helt fantastiskt både för ögat och örat. Charlotte briljerar och sjunger de mest avancerade partierna helt klockrent. Det är väldigt mycket staccatosång och det mesta ligger väldigt ljust. Men hon fixar varenda ton och det är många toner vill jag lova. Det är sång genom hela föreställningen som varar två och en halv timme inklusive en liten paus. Operakören låter väldigt mäktig när de sjunger ut i de stora numren och dansen är vacker. Ett extra plus för alla kostymer som är skapade av Camilla Thulin.

Här håller salongen på att fyllas upp. Det som skiljer Malmö Operan från många andra teatrar eller operahus är att man sitter bekvämt och har hyfsat med utrymme för ben och bak. Det tackar vi för!

 

2 kommentarer till Evita på Malmö Operan

  1. Julia skriver:

    Tyckte du uttryckte dig så kul 🙂 ”utrymme för både ben o bak” ha ha kul 🙂 kramiz

  2. Julia skriver:

    Fantastiskt att du kunde gå så härligt skulle vilja se den 🙂 men det går inte 🙂 man får drömma det går alltid 🙂 Charlotte e outstanding 🙂 enastående kvinna 🙂 tänk va du e välsignad Gabriel me så många underbara kvinnor i ditt liv 🙂 Carola, Pernilla, Charlotte o Sara o många, många fler lyckos dig o att dom har dig me förstås kramiz love Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *