Fånga morgonen!

Om en vecka lämnar jag mitt paradis. Jag satt idag och försökte minnas vad jag har gjort under de här tre månaderna i Miami. Det var ganska svårt att komma ihåg men tack vare bloggen kunde jag snabbt komma in i matchen. Det finns vissa saker som jag ångrar att jag inte har tagit vara på bättre. Bland annat det ni ser på bilden, soluppgången. Så obeskrivligt vackert och en fröjd för själen. Det bästa med jetlag är att de första dagarna här borta vaknar jag alltid tidigt. Efter ca en vecka är jag i fas med den amerikanska klockan och då är jag precis lika morgontrött som hemma i Sverige. Mitt nyårslöfte till nästa år får bli att ta till vara på morgonen oavsett var jag befinner mig i världen! Det måste ju kunna gå att vänja om kroppen, eller??. Det är i alla fall värt ett försök. Min sista vecka här i Florida ska jag spendera mer utomhus och mindre framför datorn. Det är ett löfte till mig själv!

4 kommentarer till Fånga morgonen!

 1. Carina J i Färila skriver:

  Hej Gabriel. Det ser härligt ut på stranden.Hoppas din sista vecka blir lika fin som resten och Välkommen hem till Sverige igen sen.Kram på dej från ett blåsigt Hälsingland.

 2. Anne oddsberg skriver:

  Ja vad fort tiden har gått ….men ändå inte. Ska bli så kul när du är hemma igen och vi får börja sjuuuuungaaa. Ha det nu riktigt bra sista veckan o njut med mamsen o pappsen. Härhemma försöker vi få lite vår så Du inte längtar bort på en gång. Välkommen hem !!!!!

 3. Stina skriver:

  3 Månander!? Redan? Gud vad allt gått fort, hinner knappt med här alltså och de kändes som omdu nyss for dit. Men hur som helst så ta vara på dina sista dar där nere nu, du är så välkommen hem till sverige igen och vi har saknat dig 🙂

  Hoppas du får en bra lördag!

  Kram kram

 4. Eva skriver:

  Ta vara på dagen och livet. Så sant, så sant, man borde tänka efter lite mer ibland. Njut av Din sista vecka i Miami för denna gången och samtidigt ”Välkommen hem till Sverige”. Det är många här hemma som längtar efter Dig och Du har ju många strängar på Din lyra.

  Ha en trevlig helg/Kram Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *