Fest på Café Opera och ny träning!

Den här hösten tänkte jag testa en ny form av träning. Konceptet kallas för Extremefit och bygger på funktionell träning utomhus. Vår coach heter Romeo Sundin och vi är som ni ser ett ganska stort gäng som ska träna tillsammans. Bland annat min vän Anna Benson, Tobbe (trollkarl) Blom, Rigo från Infinite Mass som jag för några år sedan spelade in matlagningsprogrammet 4 Stjärnors Middag med. Min barndomsidol Paul Reine med sin fru Marie och ett gäng till härliga människor.

Vi började passet med ett fystest. Springa nerför en galet lång backe och sedan runda två kvarter i Vasastan, uppför backen igen och samma visa en gång till. Tanken med träningen är att vi om 6 veckor ska ha förbättrat våra resultat. Efter löpningen körde vi armhävningar,  situps, rygglyft, upphopp, plankan och den fruktansvärda jägarvilan. Vet inte om ni känner till den? Man böjer knäna och sätter sig ner fast man får ändå liksom inte sitta. Händerna ska man hålla framför sig. För mig gjorde det ont i hela kroppen efter 10 sekunder men jag klarade trots detta sitta kvar över en minut. Uselt resultat men som sagt tanken är att det ska förbättras.

 

 

Anna Benson kramades med vår tränare Romeo Sundin efter passet.

På kvällen var det stor invigning av Stockholm Fashion Week på Café Opera. Micael Bindefeld var värd och det var ett fantastiskt party. Jag och Ola Lauritzson gick dit tillsammans och vi fick njuta av god mat och en riktigt häftig modevisning som gick runt hela Café Opera. Modellerna gick på catwalken som både var inne och utomhus. Riktigt cool idé. (Bild lånad från finest.se fotograf Karina Ljungdahl)

DJ Marcus Ullmarker spelade sina skönaste hits.

I vimlet sprang vi på Magnus Gustafsson som äger Paul and Friends butikerna i Sverige och Tobbe Karlsson. Det blev en sen kväll som slutade på schlagergolvet på restaurang Victoria.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *