Filminspelning

Igår spelade jag in en film för att göra reklam för den nya säsongen av ”Du kan sjunga gospel” som drar igång i mars i Stockholm och Malmö. Jonas Hedqvist var min kameraman och vi letade efter några olika miljöer där vi kunde få fina bilder. Här är en av mina favoritplatser i South Beach. Det är en park med en kulle längst ner på ön där man har en underbar utsikt över havet. Tyvärr blåste det för mycket så mikrofonen i kameran kunde inte ta upp ljudet på ett bra sätt.

Vi gick ut på stranden och hittade den här bussen som stod väldigt lämpligt parkerad. Den fungerade för dagen som garderob för en annan fotografering som pågick i området. Så här års är det många modekataloger som ska plåtas och Miami är en av de populäraste platserna för den typen av fotografering. För oss blev bussen ett perfekt vindskydd. Jonas placerade sig på ena kortsidan och jag fick en öppen yta på stranden med vattnet i bakgrunden. Det blev fint det också även fast kullen hade varit strået vassare.

På min instagram lade jag ut den här bilden. Jag står och kollar på det vi har filmat och försöker undersöka så att ljudet är ok och vinden inte är för stark.

Här ser ni resultatet av den färdiga videon. Tack till Anna Sporrong som har redigerat materialet och klippt filmen!

8 kommentarer till Filminspelning

 1. Inger skriver:

  Åh, det ska bli så kul när det drar igång igen!

 2. Stiinis skriver:

  Åh min kommentar syns där från bilden på instagram 🙂

  Va härligt du har de där i Miami, coola shorts du hade på dig 🙂

  Kramar

 3. Julia skriver:

  Snyggt jobbat Anna 🙂 Kram kram från Julia 🙂

  • Anne skriver:

   Tjenis Julia.
   Nu är det ju nästan bara en månad kvar till kören börjar. Hoppas vi ses då.
   Ha det bra så länge.

   • Julia skriver:

    Vet inte ett skvatt än om jag kan börja eller inte 🙁 Får se om jag får ihop mitt ”livspussel” 🙁 Men vi får hoppas på det bästa kramiz 🙂

 4. Julia skriver:

  Härligt 🙂 Men jag hade gärna sett dina ögon 🙂 Kramiz från Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *