Alla hjärtans dag på egen hand

Gabriel Forss, SoBe Nails & Spa, Miami Beach

I brist på en romantisk date så här på Valentine’s day bestämde jag mig för att lyxa till min tillvaro på egen hand. Jag svängde förbi SoBe Nails & Spa och fick en helrenovering av både händer och fötter. Efter två månader i flip-flops hade mina stackars fötter blivit rejält fula och slitna. Den här salongen är ganska nyöppnad och har fantastiska massagestolar som man får sitta och njuta i medan man blir behandlad.

IMG_2984IMG_2981

Stället ägs av en vietnamesisk kille och han har 8 anställda. Kände mig nästan kunglig när jag satt där och blev ompysslad av 2 personer samtidigt. Händer och fötter blev lena och naglarna blanka och fina. Faktiskt inte dyrt alls att få en hel makeover. Knappt 300 kr för både manikyr och pedikyr. Om du besöker Miami i framtiden så rekommenderar jag ett besök. Adressen är 1650 Alton Road i Miami Beach. Här kan man även få ansiktsbehandling och vaxa kroppen. Hoppas  du har haft en riktigt bra alla hjärtans dag.

IMG_2983

3 kommentarer till Alla hjärtans dag på egen hand

 1. Julia skriver:

  Som vinden som aldrig slutar viska ditt namn.
  Som fågeln som släpps fri, ur en darrande hand.
  Som bäcken forsar i skogen.
  Som när modet segrar hos någon som förblir trogen.
  Som blodet hettar i mina ådror.
  Som styrkan i mitt inre.
  Som solens värme när den väcker morgonens alla vackra minnen.
  Till liv igen.
  Sån är kärleken när den brinner.
  Brinner ända in i Evigheten.

  Denna fina dikt skrev jag igår kväll på alla hjärtans dag.
  Fin va 🙂
  Har skrivit dikter hela mitt liv 🙂
  Kram Julia

  När kärleken kommer för dig och mig.
  När vi hittar våra partners.
  Då tror jag det blir såhär 🙂

 2. Julia skriver:

  Vilket lyx 🙂
  Dit skulle man åka 😉
  Jag lagade fläskfilé-pizza med bea till min lilla familj och morfar 🙂
  Alla mumsade och åt och tyckte det va mycket godare än när man beställer 🙂
  Klart det är 🙂
  All kärlek till dig Gabriel 🙂
  Vi älskar dig 🙂

 3. Anna skriver:

  Låter som en skön dag iaf 🙂
  Det är Lite smått sjukstuga hemma hos oss så det blev köpa hem Kina-mat och soffan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *