Flyboard är min nya grej

IMG_5601

Vilken dag!!! För många år sedan var jag med i en popgrupp som hette Glorious. Vi startade som en showgrupp och efter ett tag släppte vi några singlar och turnerade runt. Mina kära kollegor i gruppen var Malin Jönsson, Fredrik Olofsson och Ulrika Gustafson och idag överraskade de mig med en försenad födelsedagspresent. Jag blev upphämtad i Fredriks båt och vi drog ut i Mälaren mot okända mål. Vi surrade fast båten vid en brygga i Jungfrusund där gänget hade bokat en Flyboard-lektion till mig. Kände inte till denna sport sedan tidigare, men allt som har med vatten älskar ju jag och detta var inget undantag.

IMG_5611

Man kliver i två pjäxor som sitter fast på en kort bräda. Under den hänger en lång slang som är kopplad till en vattenskoter. När man trycker på gasen blir slangen spänd och det gäller då att hitta balansen för att komma upp i luften.

IMG_5608

Svårt och ganska tungt för benen men sååååå kul.

Gabriel Forss, Flyboard, Junfrusund

Efter några försök lyckades jag hålla mig uppe ganska länge. Det här måste jag göra igen. Man kan tydligen slå volter om man är duktig. Känns som en bra utmaning 🙂

Gabriel Forss, Flyboard

Glad kille efter hårt Flyboardpass.

IMG_5600

Dagen fortsatte med förrätt på bryggan. Fredrik, Malin och Ulrika hade fixat så fint. Killen med grå jacka i bakgrunden var förmodligen det snyggaste jag någonsin sett. Om någon vet vem han är så säg gärna till ha ha 🙂

IMG_5604

Middag på Restaurang Jungfrusund och…

IMG_5603IMG_5602

…efterrätt i båten. Någon som känner till den skånska specialiteten Bulle med Bulle? Man tar en chokladboll och stoppar in den i en fralla. Sen äter man hela härligheten rakt av. Speciellt men ganska gott! Tack fina vänner för en supermysig dag!!

2 kommentarer till Flyboard är min nya grej

 1. Julia skriver:

  Då nära med hemmet till min son nu…
  Men läskigt att komma ut och jobba när man inte jobbat på 10 år!
  Inga referenser och utbränd, ensamstående mamma…
  Vem vill ha mig???
  Vet inte ens om jag orkar jobba 🙁
  Man får verkligen hoppas på det bästa.
  Men världen är inte snäll…
  Man får inget serverat.
  Kram <3

 2. Julia skriver:

  Varför gick du inte fram och bytte nr med han 🙂
  Kram Julia
  Du träffar nog fler snyggingar på din livsfärd 🙂
  LOVE 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *