Föreläsning i Luleå Domkyrka

Imorse tog jag flyget upp till Luleå för att hålla en föreläsning i Domkyrkan i samband med Luleå Pride. Det var ett tag sedan jag körde min föreläsning så jag var faktiskt lite nervös inför uppdraget. Det var ett grått Stockholm jag lämnade och vädret var tyvärr inte så mycket bättre i Norrland. Men eftersom mitt framträdande var inomhus så spelade inte vädret så stor roll.

Måste ge en eloge till SAS som nästan alltid är i tid. Jag flyger väldigt mycket och har aldrig än så länge kommit försent när jag flugit med SAS. Det känns tryggt!

I denna pampiga kyrka fick jag äran att tala och det kändes riktigt bra. Det var kul att få komma upp till Norrland och möta publiken. Det var alltför längesen jag var där och nu fick jag verkligen mersmak. Kyrkan hade gjort ett fantastiskt arrangemang och det var mycket folk som kom och lyssnade.

Efter föreläsningen signerade jag min bok ”Äntligen” och fick även möjlighet att prata med några av besökarna.

En av mina allra finaste supportrar var där idag och jag blev så glad att se dig igen Stina!

När jag landade på Arlanda ikväll välkomnades jag av en magisk regnbåge. Kändes extra speciellt efter denna dag som gått helt i regnbågens färger. Tack Luleå för den här gång!

 

10 kommentarer till Föreläsning i Luleå Domkyrka

 1. Stiinis skriver:

  Alltså du är ju bara för underbar, värmer i hjärtat de du skrev och de va sååå kul att få träffa dig igen. Blev så rörd av din föreläsning igår, bästa på länge.

  Hoppas vi ses snart igen!

  Stora kramar från mig till dig.

 2. Mikaela skriver:

  Vad fin bild på dig och Stina (eller som Magnus kallar henne – Norrlandstrollet) 😉

  Jag är också en av dina finaste supportrar va? annars blir jag ledsen 🙁

  Kram

 3. Julia skriver:

  Gråter när jag ser dig och Stina 🙂 tack för att så fina människor som ni finns! Vilken härlig dag! Vad mycket folk och vilka fina regnbågar. Tack för livet ni sprider jag behöver det verkligen nu när det är så svårt. Kram Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *