Företagsspelning i Örebro

Statistiska Centralbyrån hade ett jättekalas på Conventum i Örebro och jag, Thomas Di Leva, Fredrik Willstrand och Wictoria Nilsson stod för underhållningen. En fantastisk publik som verkade ha en väldigt rolig kväll på jobbet :-). Det är alltid lika skoj att uppträda för en publik som känner varandra. Det blir snabbt en bra stämning och de flesta vågar släppa loss. Att sjunga på företagsevent är därför ofta väldigt tacksamt och förutsättningarna för att få till en bra show brukar vara goda.

Det var ca 1200 personer på plats i Örebro. Jag körde två körpass på eftermiddagen där gänget fick pröva på att kombinera både sång och koreografi.

Det färdiga resultatet visade vi sedan upp på den stora galamiddagen. Mycket bra jobbat av Statistiska Centralbyrån Gospel Choir som jag ikväll döpte min nya kör till 🙂

Brun och blek!! Hela Conventum vimlade av pappdockor som föreställde mig. Den ena bilden var helt klart tagen innan solen tittade fram 🙂

Underbara Maria Johansson kompade mig på piano. Innan spelningen hamnade vi i en trappa bakom scenen och lyssnade in dagens temalåt som var ”Så mycket bättre” med Ted Gärdestad.

3 kommentarer till Företagsspelning i Örebro

 1. Albin skriver:

  Vad roligt det ser ut, hade gärna sett dig uppträda. Fick ju åtminstone en skymt av dig härom dagen på Zipper!

 2. Stina skriver:

  Ååh, härliga Di Leva 🙂 Såg han live i sommras på Diggiloo och han är helt underbart bra.
  Du verkade han en jätte härlig kväll!

  Kram Kram!

  • gabrielforss skriver:

   Ja han är verkligen härlig. Det blev en jättebra kväll. Hoppas allt är bra med dig oxå.
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *