Förkyld under parasollet

Har åkt på en tokförkylning här nere i värmen. Tror att det är all aircondition som har ställt till det för mig. Om man inte byter filter i de där apparaterna med jämna mellanrum så samlas det massor av bakterier och elände. I Miami är de väldigt bra på att hålla efter sina klimatanläggningar, mycket beroende på att de används året runt. Här i södra Europa går de för högtryck på sommaren men är oftast avslagna på vintern. Perfekt läge för förkylningsbakterierna att flytta in. Jag är väldigt tacksam just nu för mitt nyinköpta parasoll. Perfekt att sitta under de och kurera mig samtidigt som jag läser del två av Fifty Shades böckerna. Läste ettan för ett tag sedan och kunde inte slita mig.

De bästa timmarna på stranden är mellan 18 och 20. Igår blev jag kvar till solen gick ner. Har ni sett något så vackert?

På vägen tillbaka till bilen möttes jag av den här trion som spelade och sjöng. När jag stannade till bjöd de på den gamla gospellåten ”Down by the riverside”. Kände då att jag börjar längta till mina körer igen. Snart bara en månad kvar till allt drar igång i både Stockholm, Malmö och nu även Göteborg. Kommer bli en spännande höst.

 

5 kommentarer till Förkyld under parasollet

 1. Tant B skriver:

  Läste de tre Nyanser-delarna när de kom.
  Kände mest att de var skrivna av en som trodde sig veta vad vi ville läsa utan att ha upplevt det själv.
  Men, gillade dem och ser fram emot filmen.

 2. julia skriver:

  Krya på dig hoppas verkligen det går över snart kram 🙂

 3. Marianne Wennström skriver:

  Krya på dig Gabriel!
  Tack för en fantastisk körweekend i Katrineholm. Vilken kick med framträdandet på herrgården i det fina vädret. ”One of us” underbar att sjunga. Kommer garanterat tillbaka!
  Kram från Marianne (Vi pratade några ord bl.a. om Miami och San Fransisco.)

 4. Stiinis skriver:

  Krya på dig vännen <3
  Inte kul å va förkyld, känner att jag själv har en på gång men får proppa immig massa vitaminer för han inte tid att bli sjuk nu.

  Åå, vill komma till hösten och se konserten igen. Jag SKA komma, då är de bara 🙂

  Kramar

 5. julia skriver:

  Oh tänk om jag kunde komma i höst…. Men tror ej det nu heller. Behöver få leva för att orka nu när min ”andra hälft” är borta. Vi va så nära som närmaste systrar. Jag måste få sjunga….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *