Fortfarande blond

Efter kören ikväll klämde jag in ett besök hos frisören. Det var skönt att få sjunka ner i stolen och bli ompysslad en stund. Åker till Turkiet och jobbar snart så jag passade på att fixa till min blonda färg en smula. Vi får se om turkarna går igång på det 🙂 Hade för övrigt en väldigt rolig repetition med kören ikväll. Ni missar väl inte vår konsert i Stockholm den 20 maj. Andreas Johnsson är gästartist.

Jag har kommit in i en ”tända-ljus-period” här hemma i lägenheten. Missar ju oftast de riktigt mörka månaderna i Sverige eftersom jag då är i Miami, men nu tar jag igen det rejält. Jag har stearinljus högt och lågt och ute på balkongen hänger det fortfarande ljusslingor. Ganska mysigt faktiskt!

4 kommentarer till Fortfarande blond

 1. Julia skriver:

  Vad du ser lessenut vännen kramar om dig puss love Julia 🙂

 2. Carina Johnsson skriver:

  En trevlig Valborg önskar jag dej.Tänker fira 1:a Maj tillsammans med Magnus Carlsson på Viking Cinderella .Hoppas att vindarna är med oss och lugnar ned sej lite.Kram på dej.

 3. Stiinis skriver:

  Åh jag tror jag följer dig till turkiet 🙂
  Slippa detta trista april vädret.

  Ha en jätte trevlig valborg!

  Stor kram från mig till dig!

 4. Hanna Wihlborn skriver:

  Hallå
  Till Turkiet igen, har du inte fått nog av turkarna efter nyligen gjorda resan!
  Ja ha så trevligt på resan, då. Själv ledig 2 dagar nu och 3 lediga dagar igen nästa vecka. Skönt när kalendern ger sådan ledighet för oss som inte frilansar 🙂
  Igår var en annorlunda repetitionsdag tycker jag. Hade pappa med som var där och lyssnade när han befann sig här i stan, en dag då vi sjöng.
  Kram på dig och ha en skönt resa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *