Från Malmö till Las Vegas

Christine Meltzer, Gabriel Forss, Carina Berg, Elvis, Las Vegas, Kanal5,

För några månader sedan besökte jag Las Vegas som ni kanske minns. Jag nämnde vid något tillfälle att jag hade ”sprungit på” Christine Meltzer och Carina Berg. Om sanningen ska fram så var jag bröllopsvittne på deras Elvisbröllop som ikväll sänds på kanal 5 kl 21.00. Prästen (om man nu kan kalla honom för det) var helt galen och vi skrattade mycket under inspelningen. Det var dessutom jättevarmt, så varning för stora svettfläckar 🙂

10308150_10152249379294823_6740593488770717634_n

Igår kväll träffade jag min underbara Malmökör och jag blev återigen firad. Denna gång med en flashmob där Monica Ahlberg skrivit en jättefin text till ”Oh happy day”. Hon började vandra genom kyrkan och efter hakade några sångare på. Efter en stund sjöng hela kören med i den nyskrivna texten. Det är svårt för mig att smälta alla intryck jag har fått uppleva den senaste tiden. Tack för att ni är så kärleksfulla mot mig. Tack för alla sånger, presenter och varma hälsningar.

unnamed

Här är Monicas text. Hoppas att ni kan läsa den trots att bilden blev liten.

unnamed

5 kommentarer till Från Malmö till Las Vegas

 1. Karianne skriver:

  Blev så glad när jag kom till kören igår och man fick se flashmobben och få delta själv för att fira dig Gabriel =) så kul, bra jobbat ni som fixade ihop allt 🙂

 2. Julia skriver:

  Så glad för din skull Gabriel 🙂
  All kärlek är du värd 🙂

 3. Ingrid Jönsson skriver:

  Skulle vara roligt att se och höra hur det blev. Vi hade iaf roligt när vi övade.
  Varma hälsningar Ingrid Jönsson

 4. Monica Ahlberg skriver:

  Och jag hoppas Gabriel att jag i alla fall under ett kort ögonblick lyckades lura dig till att tro att det precis som vanligt bara var jag själv som skulle upp och ”hoppa”.
  Men så var inte fallet denna gången.
  Kram / Monica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *