Fyllekörningen tog kockens liv!

Det var värsta dramat här i Miami igår. Kocken som jobbar på hotell Shore Club blev påkörd och dog på väg till jobbet tidigt på morgonen. En ung kvinna kom körande på Collins Avenue och åkte upp på trottoaren och lyckades meja ner kocken. Istället för att stanna så fortsatte hon sin vansinnesfärd och smet helt enkelt från olycksplatsen. En av de efterföljande bilarna körde efter kvinnan hela vägen hem till hennes bostaden. Föraren i den efterföljande bilen var i kontakt med polisen som snabbt kom till kvinnans hem och kunde där gripa henne direkt. På kvinnans twitterkonto stod det: En glad tjej på 20 vårar som älskar att festa på Miamis hetaste klubbar långt in på småtimmarna. Här har vi problemet! I USA dricker folk och drar sig inte för att sedan hoppa in i bilen och köra hem. Vansinnigt dumt! Jag gissar att det var precis det som den 20-åriga kvinnan hade gjort. Hela hennes liv förstördes på bara några sekunder och en kock fick sätta livet till på grund av hennes partynatt i South Beach. Föraren som följde efter kvinnan blev dagens hjälte och hyllades i alla nyhetssändningar. Varje gång jag är ute och cyklar på kvällen tänker jag på att det kan sitta en onykter förare i bilen som passerar. Det är riktigt läskigt och jag måste bli ännu mer försiktig när jag är ute och trampar.

7 kommentarer till Fyllekörningen tog kockens liv!

 1. Lotta skriver:

  Det är ju helt sjukt. Tur dom fick fatt på henne. Ja var försiktig
  Kram
  Lotta

 2. Carina Johnsson skriver:

  Fruktansvärt.Va rädd om dej i trafiken och jag instämmer med andra , glöm ej cykelhjälmen.Den räddar liv.Kram till dej.

 3. Stiinis skriver:

  Så tragiskt och hemskt!

  Va rädd om dig när du cyklar om kring på gatorna, vi vill ha dig hel!

  Kramar

 4. Camilla skriver:

  HJÄLM Gabriel, skaffa en om du inte redan har, lite säkrare!

 5. Julia skriver:

  Fruktansvärt och tragiskt.

 6. Jenny Gustafsson skriver:

  Hej!
  Jag är oxå från Katrineholm men bor nu i Zürich. Här dricker man oxå ett antal glas vin på kvällen och sätter sig sedan i bilen och kör hem. För några år sedan så HÖJDE man promillegränsen från 0,5 till 0,8 promille. Känns overkligt för oss svenskar som aldrig skulle dricka och köra även om man ”får”.

  //Jenny

 7. Ann skriver:

  Fy, vad hemskt och väldigt onödigt! Många liv som förstörs på nolltid. Jag tror att de behöver fundera över sina regler i dubbelmoralens land. Du har väl iallafall hjälm på dig när du är ute och cyklar? Ta det lugnt! Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *