Galapremiär filmen om Monica Z

Jag och Tobias gick ikväll på galapremiären av filmen Monica Z. Som ni säkert kan gissa av titeln handlar filmen om sångerskan Monica Zetterlunds liv. Jag är helt stum, en av de absolut bästa svenska filmer jag någonsin sett. Jag både grät och skrattade och satt ofta med gåshud på kroppen. En stor anledning till varför denna film är så makalöst bra är Edda Magnason som spelar huvudrollen. Hon har en förmåga att trollbinda biopubliken med sitt skådespeleri och med sin helt fantastiska sångröst. Vilken superstjärna!!! Ska bli spännande att följa Eddas karriär.

Stående ovationer i biosalongen när Edda klev upp på scenen efter att filmen var slut.

Jag har fastat i ett dygn och när klockan äntligen slog 21 fick jag äta igen. Tobias och jag tog därför en middag på Grand Hotel efter filmen och pratade om livet. Vi gick sedan vidare till filmens efterfest som mycket passande var just på Vinterträdgården inne på Grand Hotel. Tack till SF och Zap Events för en mycket trevlig kväll.

9 kommentarer till Galapremiär filmen om Monica Z

 1. Stiinis skriver:

  Då kanske man borde gå se den filmen, men frågan är när? Var? Hur?
  Har ganska fullt upp just nu, åker till Umeå på måndag 06:00 med bil ( Snark ) på en utbildning om merförsäljning osv.

  Kan tipsa om en annan bra film på bio, ” Hur Många Kramar Finns De i Världen”. Riktigt bra film!

  Stora kramar

 2. julia skriver:

  Om allt går som det ska kommer jag och sjunger den 23e september 🙂 Hoppas man kan betala för en gång bara då kram kram 🙂

 3. Sandra Jonsson skriver:

  Jag som hade biljetter till förhandsvisningen av den
  filmen ikväll, men gav bort mina gratisbiljetter till
  mormor o styvfarmor istället, kändes som den passade
  dem bättre 😉 fniss

  Stor Kram
  Sandra

  Ps, du passar riktigt bra i brillor <3

 4. julia skriver:

  Hoppas det är så fortfarande att man kan köpa en gång bara. På kören. Hittade det inte på hemsidan?

 5. julia skriver:

  Men va kul 🙂 Den filmen måste man bara se 🙂 Saknar dig Gabriel 🙁 Inte lätt få till det så jag kan komma och sjunga igen med härliga du 🙂

  • gabriel skriver:

   Hoppas vi ses på kören i höst Julia.
   Stor kram

   • julia skriver:

    Hoppas jag me Gabriel. Nån gång borde det gå. Bättre med en gång än ingen. Idag fyller min son nr två år 🙂 11år 🙂 Han som är autistisk. Kristian 🙂

 6. Peter Johansson skriver:

  Bilder ifrån galapremiären av filmen Monica Z.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *