Gäst hos Malou

Här har det varit full fart det sista dygnet. Igår åkte jag till Malmö för att dra igång vårsäsongen av Du kan sjunga gospelkören där nere. Det var iskallt och det snöade. Men det blev en jättebra kväll och skåningarna var verkligen fantastiska. Glömde i all stress att ta bilder så får återkomma med det senare. Flyget hem från Kastrup var försenat så när jag väl landade i sängen här hemma var klockan nästan tre. Några timmars sömn fick jag innan taxin hämtade upp mig. Jag gästade Malou Von Sivers i Efter Tio på TV4. Tillsammans med Lars Adaktusson och Julia Frej pratade vi religion, politik och mycket annat. Dessutom bjöd Malou på geléhallon som jag har saknat hela vintern i Miami 🙂

Innan sändning blev vi fixade i sminket. Här är det Lars Adaktusson som får mörkare ögonbryn.

Solen sken i Stockholm idag. Men det var verkligen iskallt så nu har jag fått tillfälle att använda min supersnygga duffle coat som jag köpte i Florida.

Tycket det här twittret var så roligt. Ja i alla fall bilden, den är tydligen tagen direkt på en platt-tv när jag var i sändning. Kolla min panna, den är längre än Italien och övre delen av huvudet är enormt. Ha ha

 

2 kommentarer till Gäst hos Malou

  1. Stina skriver:

    Tack för att du gjorde min dag bättre, du är alltid lika underbar och får mig verkligen på bättre humör 🙂

    Finaste person i världen är du Gabriel!

    Kramar i massor.

  2. Julia skriver:

    Så snygga brillor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *