Genrep i Malmö

15.10 satte jag mig på ett plan ner till Kastrup för vidarefärd till Malmö. Ikväll körde vi genrep med Du kan sjunga gospelkören här nere i söder och imorgon blir det två konserter som är näst intill slutsålda. Jag kände att min hjärna jobbade sakta idag efter gårdagens konsert, men kören gjorde ett mycket bra genrep. Jag är säker på att Malmöpubliken kommer att få en mäktig upplevelse imorgonkväll.

Det är en vacker kyrka som vi sjunger i. Den heter S:t Johannes och ligger mitt i centrala Malmö. Utanför går tåget till Kastrup så det är väldigt smidigt för mig när jag ska flyga hem efter konserterna. Nästan 500 sångare är det i kören här i Skåne och ikväll var alla rejält laddade.

En fin tradition är att vi brukar äta gemensam middag innan genrepet. Intill konsthallen ligger Smak som ikväll bjöd på en riktigt god Wallenbergare. Några från kören hade skrivit egna sånger som de framförde och jag fick en guldmedalj av godaste choklad.

Fick även en jättefin chokladadventskalender. Nu återstår att se om jag lyckas ta det lugnt och öppna en lucka om dagen fram till jul. Blir frestelsen för stor lär jag slita upp alla på en gång 🙂

Signerat böcker har jag också gjort idag. Nu är de äntligen påväg hem till alla vinnare i min pockettävling.

 

5 kommentarer till Genrep i Malmö

 1. julia skriver:

  GABRIEL JAG VANN!!! Två biljetter till Globen!!!!
  Så tacksam till din fina vän Andreas!!!
  Kram och kärlek från Julia 🙂
  Det här behövde jag så MYCKET!!!!!
  Love!!!!

 2. julia skriver:

  Oh vad härligt att käka tillsammans allihopa 🙂
  Häftigt och mysigt 🙂
  Kram Julia
  Väntar så på när Andreas talar om vilka som vunnit 🙂
  Så spännande 🙂

 3. Marie O skriver:

  En om dagen, Gabriel! 🙂
  Kram,
  Marie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *