Genrep med kören i Göteborg

Är nere i Göteborg idag och förbereder morgondagens två konserter med Du kan sjunga gospelkören. Den här veckan är minst sagt fullspäckad och logistiken för att få ihop alla resor runt i landet har varit ganska krävande. Kan bara hålla tummarna för att alla flygplan avgår och landar på tid 🙂 Det löser sig säkert får vi hoppas. På vissa av mina turer har jag bokat dubbla flyg, från olika flygplatser, bara för att vara säker ifall snöoväder eller annan naturkatastrof plötsligt skulle dra in över landet.

Jag är så stolt över kören. Det är första terminen som jag kör Du kan sjunga gospel i Göteborg och på bara några månader har de här 300 sångarna lyckats sjunga ihop sig och fått en jättefin klang. Imorgon kör vi två konserter. Den första kl 17,30 och den andra 19,30. Platsen är Annedalskyrkan och gästartist Viktoria Tolstoy. Välkomna!

Inatt bor jag på Clarion Post som ligger mitt inne i Göteborg. Har ni sett vilken cool juldekoration? Känns nästan som att vara i USA. Mer av den här varan på svenska byggnader tack!

Fick ett superfint rum med utsikt över hela stan. Började min vistelse här med att göra en radiointervju innan jag skyndade iväg till genrepet med kören.

Det bästa av allt hände vid 21.30 tiden. Jag kom tillbaka från repet och insåg att hotellet har en utomhuspool på taket. På med badbyxor, morgonrock och tofflor och raka vägen upp till 13 våningen…..

…..Kan man få en bättre avslutning på dagen?

 

4 kommentarer till Genrep med kören i Göteborg

 1. Åsa Almerud skriver:

  Att de lyckats få en fin klang hänger ju helt och hållet på dig! Du lyckas ju med det mesta i sångväg.Ha det så kul och lycka till med premiärkonserten! Kram/Åsa

 2. Anette skriver:

  Ska iväg och se er konsert ikväll! Ska bli jättekul!

 3. Berit Krantz skriver:

  En häftig upplevelse att få vara medlem i denna kör! Med Gabriel som inspiration och ledare har jag utvecklats som sångare (nåja) och människa, nyttigt också för kroppen! Ser fram emot kvällens konserter! Tack Gabriel!

 4. julia skriver:

  Gud vad häftigt 🙂
  Ska bara skaffa en rik göteborgare och barnvakt 🙂
  Så kan jag me plumsa runt i den där polen 🙂
  Jag vill ha semester snart…
  Hur ska det gå till…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *