God Jul

God Jul kära vänner. Oavsett hur du firar den här dagen så försök att göra den till det bästa för dig. Stressa inte utan njut av att få vara ledig. Livet rullar på alltför fort och ibland behöver vi stanna upp och andas. Många kämpar mer än någonsin idag för att maten ska vara på plats i tid och julklapparna ska slås in. Glöm inte bort dig själv i jul! Andas och njut av ledighet och lugn. Du är värdefull.

Kram från Gabriel i Florida

19 kommentarer till God Jul

 1. God jul och ha det så jättebra :)! Kram från ett snörikt Stockholm 🙂

 2. Julia skriver:

  Nu e ungarna hemma o allt gick bra 🙂

 3. Julia skriver:

  Imorgon bitti kommer mina barn hem igen 🙂 jehuuuuu vad glad man blir som mamma o Gud får beskydda dom när dom kör hem i natt 🙂 massor me änglar runt bilen 🙂 kram o natti 🙂 sussa gott efter all julkompott 🙂 tjing tjing!

 4. Carina Johnsson skriver:

  En riktigt God Jul till dej också.Det blir inte mycket vila för mej för jag jobbar hela helgen på äldreboendet här.Det ser så härligt ut där hos dej.Önskar att jag kunde vara där några dagar och få se lite sol.Kramar till dej från Hälsingland.

 5. Mari skriver:

  Vilken härligt läcker jultomte du är mmmmm.Har en underbar julafton med mina närmaste. Många varma julkramar till dig

 6. Julia skriver:

  Nä nu dör jag snart av resfeber 🙂 svårt packa när man e paralyserad 🙂 huga får träffa mig med stekpannan så kanske det går bättre 🙂

 7. Helena skriver:

  GOD JUL önskar i Malmökören som också firar jul i Miami. Lite molnigt idag – men varmt och skönt!

 8. Julia skriver:

  Tack Gabriel för dina ord jag bara slappar kramiz Julia 🙂

 9. Berit Karlsvärd skriver:

  Det samma till dig du fina Jultomte. Jag skall i dag vara Volontär på ”Jul i gemenskap” här i kalla snöiga stockholm.

 10. Cassandra skriver:

  Stor jul kram till dej Gabriel
  Du är värdefull, glöm aldrig det. Och njut nu massor.
  Kramar //cassandra

 11. susanne skriver:

  God Jul själv Gabriel. Tog dig på orden och sjönk ner i soffan en stund till. Har också anmält mig till Du kan sjunga gospel i Malmö fast jag nästa termin inte alls har tid…men jag kände att jag måste ta mig tid så är det bara. Ha nu en riktig god jul kram susanne

 12. Ingrid Jönsson skriver:

  Tack för att du finns och gör livet mycket ljusare för oss.

  GOD JUL!
  Ingrid

 13. Barbro skriver:

  Önskar dej en riktig God Jul också!!
  Varm kram till dej som läser din blogg var dag!!

 14. maria v skriver:

  GOD JUL min vän. Njut nu av ledighet och jul! En sak är i alla fall säker: Om Tomten finns så kommer han i alla fall till dig Gabriel!Kramis!

 15. Monica skriver:

  Tack detsamma Gabriel!
  Och jag är naturligtvis inte ett dugg avundsjuk på dig när jag tittar ut genom mitt fönster och undrar om det ska kunna gå att ge sig iväg ut på vägarna idag, efter gårdagens snöoväder…
  Det är precis så en äkta skånsk vinter ska se ut!

  Men till nyår blir det annorlunda!
  Önskar dig en riktigt GOD JUL!
  Kram / Monica

 16. Julia skriver:

  DU E ME SÅÅÅÅ VÄRDEFULL FÖR OSS ALLA KRAMIZ 🙂 How How How 🙂

 17. Stina skriver:

  Tack desamma till dig Gabriel 🙂
  Skickar här en stor värmande kram till dig från mig.

 18. Julia skriver:

  Tack älskade Gabriel 🙂 tårarna rullar precis vad jag behövde höra du är så härlig 🙂 behövde verkligen se en go o glad jultomte i badbrallor just beredd att ge en stor bamsekram o önska god jul 🙂 från ett soligt Miami KLOCKRENT 🙂 bästa julkortet nånsin 🙂 stor kram o god jul till dig me 🙂 ha en underbar julafton me dina fina polare LOVE JULIA 🙂 🙂 🙂 🙂 Fyra glada solar från mig o barnen kraaaaammm 🙂 O GOOOOD JUUUUUL TILL ALLA HÄRLIGA PÅ BLOGGEN SIMMA LUNGT IDAG 🙂

 19. Madeleine skriver:

  Detsamma till Dig Gabriel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *