God Jul

Mina kära vänner jag önskar er alla en riktigt God Jul. Hoppas att ni njuter av den här helgen och inte låter stress och måsten få ta bort det fina med julen. Passa på att läsa den där boken som du har längtat efter eller ring ett samtal till en vän som du inte har pratat med på länge. Ta tid att bara vara och komma ner i varv. Livet rullar på alldeles för fort. Ibland kan det vara skönt att få sätta sig ner, gå igenom och reflektera över det som har hänt sedan förra julen. Ett år går ganska fort, men det hinner också hända en hel del. Vissa saker som tidigare har fått stor prioritet kanske inte längre är lika viktiga. Jag tycker att det är spännande att se hur man utvecklas från år till år och hur saker i ens liv får olika fokus beroende på vart man själv befinner sig. Min jul kommer att firas tillsammans med goda vänner här i Florida. Min familj sitter på andra sidan jordklotet och de saknar jag extra mycket en dag som denna. Jag vill passa på att rikta ett stort tack till den person som uppfann Skype 🙂 Men jag vill framförallt tacka dig som läser det här just nu. Du betyder oerhört mycket för mig och jag är lyckligt lottad som får dela mina tankar och bitar ur mitt liv med dig.

Önskar dig det allra bästa!

Stor kram Gabriel

12 kommentarer till God Jul

 1. Tant B skriver:

  Läser dig alltid, kommenterar sällan.
  Önskar dig allt gott & tack för i år!

 2. Sandra Jonsson skriver:

  Tack för dina underbart fina ord, och du betyder väldigt mycket för mig med vännen då du vet att jag som så många andra tycker om dig du otroligt fina människa <3
  Tar till vara på dina ord till fullo och ska njuta i fulla drag av helgen.

  God Jul!

  Stor Kram
  Sandra

 3. Nina skriver:

  God Jul från ett kallt, regnigt och blåsigt Stockholm! Smart drag det där med att åka bort den här mörkaste tiden, du kan väl ta med lite sol hem?

 4. Monica Ahlberg skriver:

  En riktig God och fröjdefull Jul till dig Gabriel!
  Glöm nu inte själv att koppla av och göra allt det där som du önskar för oss. Ladda dina batterier för fullt så ses vi i mars igen!
  Kram / Monica

 5. Stiinis skriver:

  God Jul och tack desamma Gabriel! Du är en helt underbar person och jag tycker så mycket om dig.

  Stor kram <3

 6. Anita skriver:

  God Jul önskar jag dig Gabriel! Vilken härlig bild på dig.
  Håller med om att Skype är en fantastisk uppfinning,den borde uppfunnits för länge sedan.
  Jag ska faktiskt läsa din bok snart som jag fått som en tidig julklapp, det ser jag verkligen fram emot!
  Ha det gott och ha en riktigt fin jul. Tack för du skriver och delar med dig av din vardag till oss!
  Stor julkram till dig från Anita

 7. Berit Krantz skriver:

  God Jul till dig också Gabriel! Du var en ny bekantskap för mig i år och du fick stor betydelse! Kram
  Berit

 8. Anneli Semb skriver:

  God jul kära Gabriel, tack för att du fanns i min svåra stund. Nu har jag fått en ny hjärtesorg, min son ska skilja sig, undrar om jag kommer att få se mitt lilla barnbarn i framtiden. Kram, kram. Vi ses i mars.

 9. julia skriver:

  Oh Gabriel så fint skrivet!
  Tycker så mycket om dig!
  Tack för din kärlek som lyser upp mitt liv 🙂
  Du är så härlig, omsorgsfull och fin!
  Så glad jag fick kontakt med dig i mitt liv.
  Du betyder så mycket för mig me för oss alla 🙂
  Härligt du har dina fina vänner.
  Och solen som värmer dig så du kan ladda batterierna och vila du me för en stund.
  Här piskar regnet mot rutan och snö är inget vi kan varken stava till eller i längre 😉
  Jag är så glad och tacksam att i år är barnen hemma hos mig och firar jul 🙂
  Och inte med sin pappa.
  Vi gör så varannan jul. Det är hemskt men sånt är livet och i år är den fantastisk för dom är HÄR 🙂
  Det tycker dom me att det är skönt att va hemma 🙂
  Men jag tycker om att va me pappa också säger lilla David så söt 🙂
  Medans 12-åringen tycker skönt att slappa i sin egen säng 😉
  Ha ha ja visst ändras Focus här i livet Gabriel 🙂
  HA EN UNDERBAR JUL! DU OCH ALLA FINA MÄNNISKOR VART NI ÄN ÄR PÅ JORDEN ELLER VAD NI ÄR GÅR IGONOM I LIVET. Kom ihåg att idag blir aldrig som igår och framtiden ligger alltid framför så fånga dagen 🙂
  Se den och de dina omkring dig och lev idag. All kärlek till er från Julia 🙂 <3 LOVE!!!

 10. Madeleine skriver:

  God Jul Gabriel…Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *