Gott Nytt År!

Det är dags att ännu en gång säga hejdå till ett gammalt år och välkomna ett nytt. 2013 var fantastiskt på många sätt. Jag fick bland annat förverkliga en stor dröm som jag länge haft, när jag och min kör höll en konsert i födelsekyrkan i Bethlehem. Jag fick möjlighet att ta mitt körkoncept Du kan sjunga gospel till ännu en ny stad. Tack Göteborg! Fick vara med om massor av roliga konserter och musikaliska möten i Sverige och utomlands. Jag blev dessutom gudfar till lilla Adrian.

Som alltid är inte ett år bara en dans på rosor. Ibland hoppar man på fel tåg och får sig en rejäl omskakning. Men jag har lärt mig av 2013 att man måste våga kasta sig ut och öppna upp sitt hjärta. Även om resultatet inte alltid blir det man hoppats på. När man vågar öppna sig har man också chansen att vinna hela skatten.

Ett spännande år ligger framför. 2014 vet jag inget om, jo förresten några saker vet jag. Jag ska fylla 40 år, One Voice 20-års jubilerar, Du kan sjunga gospel i Stockholm firar 10 år. I Malmö firar vi 5 år och i Göteborg 1 år. Mycket att fira blir det under 2014 och jag hoppas att du vill dela det här året tillsammans med mig. Tusen tack för att du har varit med under 2013. Tack för all den glädje jag får uppleva i mitt liv tillsammans med dig. Välkommen 2014, jag är så nyfiken på hur det här året ska bli!

Gott Nytt År

Kram o kärlek

Gabriel

12 kommentarer till Gott Nytt År!

 1. julia skriver:

  Är så glad så jag nästan studsar fram 🙂
  Som 40års-present får jag av min pappa en biljett till Sweeney Todd med ingen mindre än ….. PERTER JÖBACK <3
  Har du gått och sett den?
  Hört han är magisk i den men det är han ju alltid tycker jag 🙂
  Kramar från Julia 🙂

 2. Barbro skriver:

  Önskar ett riktigt gott nytt år Gabriel. Hoppas att du kommer till Lidköping nån gång.
  Nyårskram till dej.

 3. lilian Allotta skriver:

  Hej Gabriel! Gott Nytt År och nya möjligheter!! Har anmält till Din gaspelkör i STHLM, har sjungit med Dig i Globen! Vi var Tretusen sångare från hela Sverige, en härlig upplevelse! Nu flyttar jag in i Sigtuna från norrland och Måste få sjunga i kör så vi ses den tredje mars, befinner mig i Melbourne sedan två mån tillbaka! Kram Lilian Allotta 🙂

 4. julia skriver:

  Flera kvällar i rad nu har jag gått och lagt mig med ett stort leende på läpparna 🙂
  Men jag vet inte varför? Det här låter helknasigt men kanske nåt gått kommer hända mig snart 🙂
  Vem vet ha ha 🙂
  Kram och gått nytt 2014 🙂
  Skulle inte jorden gå under år 2000 😉
  Blir det år 3000 nu då 🙂 hi hi

 5. Åsa Almerud skriver:

  Gott Nytt År och en jätte kram vill jag skicka till dig inför 2014 som säkert kommer att bli fantastiskt med mycket sång och glädje. Sitter i Cancun i Mexico och firar in det nya året, inte så långt ifrån dig men har ingen koll på om det ”smäller” samtidigt här och där du är. Lyckat till med jubileumsåret 2014!!!

 6. julia skriver:

  Får tårar i ögonen 🙂
  Tack fina Gabriel!
  Du gör mitt liv så mycket bättre varje dag 🙂
  Jag älskar att få dela det med dig 🙂
  Tack snälla du 🙂
  Gott nytt
  Ser fram emot detta år 2014 tror absolut det blir bättre än 2013 för min del.
  Hoppas kunna fira dina årtal 🙂
  5,10,20, 40 osv om inte annat så här på bloggen 🙂
  Kram du fina och underbara 🙂
  Med kärlek från Julia <3
  Hoppas på att dela det här året med någon speciell 🙂
  Vem vet kanske mitt tur-år i år 😉

 7. Anneli Semb skriver:

  Hej Gabriel. Gott nytt år på dig och jag hoppas för min del att 2014 blir ett bättre år än slutet på 2013. Känner mig lite 0-ställd, humöret är inte på topp. Längtar att få börja i kören igen i mars och få ny energi. Vi åker i alla fall till gran canaria 10 januari för 2 veckor så det ska bli skönt. Vi träffar holländarna där så det ska bli trevligt. De kommer till oss på en långweekend i mars för att se vårt nya hem. Många kramar till dig Gabriel och ha en bra tid i Miami. Kram

 8. Nitha skriver:

  Gott Nytt År 2014 ♥

 9. ewy borgenvik skriver:

  Gott Nytt År 🙂
  lycka till med allt du står inför

 10. Stiinis skriver:

  Gott nytt år vännen!
  För min del av 2014 så fyller jag med jämt, blir hela 25år och så klart en lite. Vår konsert med din bästa kör <3

  Stor kram

 11. Helena skriver:

  Tack själv gabriel. Hoppas du får ett underbart 2014, så ses vi i mars 😀 KRAM:D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *