Halloween i Värmland

Har varit på den coolaste  halloweenfesten någonsin, mitt i de värmländska skogarna på en stor herrgård. Kan det bli mera hallowen? Det var precis som på film. Fullmåne ute och alla gästerna hade gjort sitt yttersta för att skapa riktigt skräckkänsla. Jag var utklädd till spöke. Vad tycker ni om min outfit? Camilla Läckberg var sjuksyster med en livsfarlig spruta 🙂

Så här slutade kvällen för Ola Lauritzson och mig. Två trötta spöken vilar upp sig efter en hård natt 🙂

Annika Jankell var ursnygg i sin röda peruk. Robert Wells tyckte att hon liknade Hillary Clinton, hur han nu fick ihop det ha ha.

Kvällens värd var underbara Johan Petré. Han hade bjudit in ca 70 st till sitt barndomshem utanför Arvika. Maten var helt sagolik och dansgolvet pumpade skräckhits till långt in på småtimmarna. Alltifrån ”Thriller” till ”Gagnam Style”. Ja den sista låten är väl ändå ganska läskig 🙂

Så här vackert ligger Sölje Herrgård. Jag har varit här en gång tidigare. Det var på midsommardagen förra året då jag ledde allsång tillsammans med Andreas Weise och Sven-Bertil Taube. Många bodde i det stora huset men….

…. Ola och jag bodde här. I en liten lekstuga som var iskall. Vi hade något fel på vårt element så jag sov fullt påklädd med en stor halsduk runt halsen. Täcket hade jag dragit upp över huvudet så att jag blev varm av min egen utandning. Ganska mysigt trots allt.

Robert Wells och jag körde några gospelhits med partygästerna.

Inte varje dag man leder kör i den här outfiten 🙂 Kändes lite bisarrt att sjunga ”Oh happy day” utklädd till spöke.

Maria Wells, Annika Jankell, Zinat och jag redo att hugga in i buffén.

Blev lite trött på slutet och hamnade i soffan med Jonas Lange som hade missuppfattat att det var halloween och klätt ut sig till discokung 🙂

 

7 kommentarer till Halloween i Värmland

 1. Suzanne skriver:

  Läckra bilder fast jag sett några tidigare på Twitter! Måste skämmas lite att jag inte hade koll på var det låg nånstans eftersom jag bor ca 3,8 mil därifrån åt Karlstadhållet…. men så är jag inflyttad…;-) Kollade Google maps då alltså, så bra är jag inte…

  Ha det!

  @bitchtanten

 2. Julia skriver:

  En fråga Gabriel. E det du som sjunger din trofasta kärlek aldrig mig lämnar på Carolas skiva Credo tillsammans med henne, duett? Det låter som det kram Julia natti o tack för idag.

 3. Julia skriver:

  Tack att du tog dig tid fast du hade bråttom. Det var härligt att sjunga men man blir aldrig den samme när sånt här händer. Det tar tid för det e ofattbart. Love Julia. Vilken snygg jacka du hade gillade verkligen färgen kram.

 4. Julia skriver:

  Sonen blev bättre o min pappa ställde upp så jag kommer iväg kram Julia

 5. Synnöve skriver:

  Ha ha scary! Som att kolla in i familjen Addams familjealbum!

 6. Julia skriver:

  Kan ej komma i kväll för min lilla son e jätteförskyld o har feber fick det i natt pust 🙁 hade velat gå trots allt men nu går inte d. Får se när det blir igen kram Julia.

 7. Julia skriver:

  Gud vilket härligt party du får mig verkligen att le igen Gabriel 🙂 ni e alla fantastiska stor kram Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *