Häng med på körweekend i 20-22 juli!

Äntligen får jag äran att bjuda in dig till en härlig weekend med massa sång och musik vid vackra Djulösjön i Katrineholm. Platsen ligger mig varmt om hjärtat för det var här jag tillbringade mina somrar när jag var barn. Vi börjar helgen med en grillkävll på fredagen där vi umgås och sjunger tillsammans. Vi repeterar hela lördagen och på kvällen har vi möjlighet att dansa loss till skön musik på Rockabilly Beach Party. På söndagen fortsätter vi att sjunga och avslutar helgen med en konsert i Stora Malms Kyrka kl.16.00. Jag leder sången och min bror Joachim ackompanjerar oss.

​Vi drar igång grillarna fredag den 20 juli kl 19.30.

Hjärtligt välkomna!

Kram

Gabriel 

​För mer info och anmälan klicka här

En kommentar till Häng med på körweekend i 20-22 juli!

  1. Tina Magnusson, Dksg Malmö skriver:

    Jag har anmält mig och kommer med ett glatt humör.Skulle inte missa det för allt i världen ! Kramizzar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *