Hej från Miami Beach

Börjar så sakta komma in i den amerikanska rytmen och tiden. Det tar oftast en vecka för mig innan kroppen helt har ställt om sig. Här på östkusten ligger vi 6 timmar efter Sverige. Tack vare att jag är en nattmänniska hemma i Stockholm lyckas jag ändå hålla mig vaken en stund på kvällen. Men när klockan blir 05 svenska tid brukar det grusa till i ögat.

Det bästa med jelagen är att jag får uppleva en fantastisk soluppgång. Skönt får själen att vakna upp till den här tavlan.

Min första dag i Miami var ganska mulen men gårdagen var desto bättre. Jag njöt några timmar i solen och tog till och med ett dopp i havet. Riktigt skönt.

Har redan hunnit träffa några av min fina vänner här borta. Filippa och jag lärde känna varandra för några år sedan och har sedan dess har vi umgåtts här i Miami. Hon är en riktig eldsjäl och arrangerar många evenemang för svenskar i Florida. I januari ska jag ha en kördag och konsert med ett gäng körsångare och vi passade på att planera upplägget för den dagen. Filippa bor i ett område som heter Plantation och ligger ca 45 min från Miami Beach där jag håller till. Vi brukar därför mötas på halva vägen på vårt eget lilla Starbucks nära Aventura Mall.

Fångade den här vackra bilden på min löprunda. Det finns många ortodoxa judar här i Miami och den här mannen höll sin morgonbön på stranden.

 

En kommentar till Hej från Miami Beach

  1. julia skriver:

    Så vackert och härligt höra ifrån dig 🙂
    Kram Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *