En lördag med lite av varje!

Jag blev så lycklig imorse när jag tittade ut och såg att solen lyste från en molnfri himmel. Frukost var bokad med festfixaren Johan Petré och Pr- proffset Fredrik Andersson kl 12.00. Taket på bilen åkte av och jag styrde min färd mot ”Lisa på Torget” som ligger på Östermalm. Insåg ganska snart att det inte fanns så mycket frukost på menyn så det fick bli en toast skagen. Kanske inte den bästa rätten att starta dagen med men gott var det :-)

Efter frukosten tog jag med mig Anna Benson till båtklubben nere vid Skanstull. Vi satt i solen med en fika och bara njöt av sensommaren och alla båtar som åkte förbi. En timmes sömn och en löprunda hann jag med på eftermiddagen innan…..

…. det var dax att möta upp Filip Stiller, Ola Lauritzson och Linus Erlandsson för en middag på ”Mississippi-Inn”. Det är ett typiskt amerikanskt ”Steak House” så kött blev det i mängder :-)

Kvällen blev till natt på ”Zipper” där vi avslutade på dansgolvet till DJ-Mathias Lundströms musik!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *