Helt ur balans!

Gabriel Forss

Det var länge sedan jag upplevde en så stark jetlag som efter min senaste resa. Nu har jag snart varit hemma i två veckor och fortfarande är jag helt snurrig i huvudet. Jag vaknar mitt i nätterna och kan inte somna om. Runt 04.00 är jag hur pigg som helst. Tvingar mig själv att ligga kvar och oftast somnar jag om efter 2 timmar. När jag sedan ska gå upp vid 9-tiden är jag helt förstörd. Går runt som en zombie fram till 18-tiden på kvällen då jag börjar vakna till liv. Det här är inte klokt. I lördags glömde jag ställa klockan och vaknade kl 15.30. Allt är helt upp och nervänt. Jag tror att det var västkustvistelse som ställde till det för mig. I Miami är det 6 timmars skillnad och det brukar jag kunna hantera men i Kalifornien ligger man 9 timmar efter och det trasslade uppenbarligen till det för min lilla hjärna. Har ni några tips på hur jag kan komma tillbaka in i en normal rytm? Tacksam för alla förslag!

6 kommentarer till Helt ur balans!

 1. Julia skriver:

  Hej fina Gabriel 🙂
  Hur är det med dig killen?
  Man blir ju lite orolig 🙁
  Stor kram och kärlek från Julia.

 2. Julia skriver:

  Man blir så glad av dig fina människa 🙂
  Kram kram <3

 3. Simon skriver:

  Få din läkare till att skriva utt Circadin 2 mg, ta 1 – 2 tablettar med lite mat 1 timma förre du lägger deg. Innehåller melatonin däf är naturens sömnmedel

 4. Julia skriver:

  Kanske äta en rejäl måltid på kvällen innan du lägger dig 🙂
  Det blir man ju trött av.
  Inte vet jag 😉
  Testa det kram 🙂

 5. Stiinis skriver:

  Hej Gabriel!

  vill först be om ursäkt för att jag inte skrivit nån kommentar här på bloggen den senaste tiden, men har haft bokstavligen fullt upp med både jobb å flytt + för lite sömn.
  Men nu är allt klart 🙂

  Jobbigt med långvarig jetlag, hoppas den blir bättre snart igen!

  Stor kram från mig till dig!

 6. Jimmy Öström skriver:

  Hej,

  Hittade denna artikel, verkar vara vatten under tiden man flyger som är ”grejen”:

  http://www.aftonbladet.se/resa/flyg/article12031774.ab

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *