Hemma!!!

IMG_3588

Nu har jag landat hemma i Sverige igen. Hade en rejält lång resa som började igår morse i Los Angeles. Ett kort stopp i Florida innan jag hoppade på en flight till Stockholm. Min packning var som alltid för stor, men på något mirakulöst sätt lyckades jag få med mig allt utan att behöva betala för övervikt. Tack Norwegian och tack Virgin America för er gästfrihet 🙂 Min sista dag i Los Angeles började med frukost på hotelltaket. En strålande avslutning på en härlig vinter. Solen lyste från en klarblå himmel och under oss pulserade staden av liv. Det jag gillar med LA är blandingen mellan storstad och småstad. Ett kvarter kan vara jättebusy och så går man bara runt hörnet och finner en lugn villagata.

IMG_3611

Det blommade för fullt i södra Californien.

IMG_3577

Jonas och Henrik njöt av frukosten på Hotel Chamberlain som ligger mellan Sunset- och Santa Monica Boulevard i West Hollywood.

IMG_3621

Efter frukosten begav vi oss till The Grove som är ett mysigt shoppingområde i Hollywood. En lång gågata mitt inne i stan med butiker och restauranger leder fram till Farmers Market. Om man inte vill gå kan man åka i en gammal grön tågvagn.

IMG_3648IMG_3653

Ett snabbt stopp på Rodeo Drive i Beverly Hills.

Gabriel Forss, The Ivy, Henrik Karlsson, Jonas Kronlund, Los Angeles

..och sen en lunch på The Ivy som är en av de populäraste krogarna i Hollywood.

IMG_3637IMG_3672

Dagen avslutades med en biltur upp i bergen för att kolla solnedgången över Los Angeles. Är väldigt nöjd och glad över min resa. Nu ser jag fram emot att dra igång hela min körverksamhet i nästa vecka. Hurra, nu kör vi!!!

3 kommentarer till Hemma!!!

 1. Anita skriver:

  Välkommen hem Gabriel!
  Tack för du tog oss med på din resa!
  Kram från Anita

 2. Julia skriver:

  OH VAD HÄRLIGT DU ÄR HEMMA IGEN 🙂 MASSOR AV KRAMAR 🙂

 3. Ingrid Jönsson skriver:

  Välkommen hem! Vi längtar till nästa vecka.
  Mvh
  Ingrid

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *