Hemma hos reportage

Idag har jag haft besök från Sverige av journalisten Anna Hegestrand och fotografen Stefan Söderström. De är i Florida och gör hemma-hos-reportage hos svenskar som bor här. Först ut var Jesper Parnevik som bor i en värstingvilla i Jupiter (ca en och en halv timme från Miami) och idag var det min tur. Vi pratade om livet här borta och Stefan tog jättefina biler.

Ni kan följa Anna och Stefans äventyr på Annas blogg http://finest.se/annahegestrand

Jag passade på att ta några bilder med mobilkameran nu när lägenheten äntligen är städad 🙂 Här ser ni mitt sovrum. Jag sover alltid med fönstret öppet, så att jag kan njuta av ljudet från vågorna som rullar in mot stranden.

Lägenheten går i vitt, caffe latte och beiget. När jag stylade till den häromdan bestämde jag mig för att ha en accentfärg för att få lite mera liv i möblemanget. Det blev grönt som ni kan se på bilden. Dukningen är enkel men ganska fin eller hur? Mitt på bordet står något som verkligen symboliserar USA….

… en riktig amerikansk ”birthday cake”. Nu var det ingen som fyllde år, men tårtan slank ner ändå. Den hade dessutom de fetaste jordgubbarna jag någonsin skådat. Säkert genmanipulerade 🙂

Vardagsrummet med soffa från IKEA.

Lite frukt på ett fat gör oftast succé.

Som sagt lite frukt och en god bok 🙂

…och givetvis färska blommor. Älskar snittblommor!!

När vi var klara i lägenheten tog Stefan med mig ner på stranden för att plåta några bilder med havet som bakgrund.

8 kommentarer till Hemma hos reportage

 1. Sandra Jonsson skriver:

  Så fint du har det hemma hos dig, tack för att vi fick kika in hos dig =))

  Kram

 2. Stiinis skriver:

  Shit vad fint du har de och utsikten är ju inte helt fel 🙂 längtar tills tidningen kommer ut, den ska inhandlas!

  Kramar

 3. Catarina skriver:

  Åh, vad snyggt du har! Är såå avundsjuk, skulle också vilja ha eget boende där istället för att hyra villa varje gång vi åker. Nu är det ”bara” 1 månad kvar innan vi åker över och jag räknar dagarna. Jag står ut för att jag kan läsa din blogg…Kramis och tack för att du delar med dig av allt du gör!

 4. lotta skriver:

  Du har det riktigt snyggt:). Inte alls avis :/. Vilken tidning kommer detta ut i?
  Kram
  Lotta

 5. Anne skriver:

  Wow, Så otroligt fint du har det i lägenheten.
  Och vilken underbar utsikt.
  Nu fick jag ännu mer längtan bort från kalla Sverige.
  Ha en fortsatt fin semester.

  Kramar till dig

  Vilket datum kommer reportaget ?

 6. Julia skriver:

  Ps. Tycker dukningen va Jätte mysig va duktig du e 🙂 Skitsnyggt! 🙂 Börjar bli ganska uttråkad i livet själv 🙁 Så jag hoppas min vardag vänder me i år. Att mitt liv också blir lite lättare o mer fyllt av ljus o glädje kram Julia 🙂 Den som väntar på nåt gott eller… Hoppas jag väntat klart nu love Julia 🙂

 7. Lena skriver:

  Mycket mycket fint! Gillar färgerna. Men om man får slänga in en liiiten länk här bara – http://www.alltomkoksluckor.se

  Hihi.

 8. Julia skriver:

  Jadu så mycket finare än sådär kan du inte bo o ha det 🙂 Du bor ju som en prins 🙂 Så vackert, paradiset 🙂 Förstår att det gör gott för själen 🙂 Bra att du är tacksam Gabriel för du har verkligen ett underbart liv o det är jag så himla glad du får uppleva efter all plåga du fått utstå i livet o glad jag får dela livet me dig en liten del för du e UNDERBAR 🙂 All kärlek till dig du fina från Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *