Hemma Hos ute nu

Den här veckan visar jag upp mitt hem i Hänt Extra. Jag vet inte om ni minns, men i våras gjorde jag ett hemma-hos reportage för tidningen Leva och Bo. De var här och plåtade och det kändes riktigt bra. Sen visade det sig att Leva och Bo redan har varit hemma hos mig för några år sedan. Något både jag och de på redaktionen helt har glömt. Jag har haft ganska många magasin här sen jag flyttade till Hammarby Sjöstad och jag har tydligen väldigt dålig koll på var jag har vikt ut mitt stackars hem 🙂 Nu blev det i alla fall Hänt Extra som publicerade det här reportaget och vill ni så hittar ni det i veckans nummer.

3 kommentarer till Hemma Hos ute nu

 1. Sandra Jonsson skriver:

  Lyckades få tag i ett ex igår, så glad för det =))

  Stor Kram
  Sandra

 2. julia skriver:

  Klart du älskar de liv du har 🙂 Love Julia 🙂 Tänk va mycket du får uppleva 🙂

 3. julia skriver:

  Vad tycker du om att vara kändis Gabriel? Säkert både för och nackdelar. Trivs du som kändis eller önskar du att du hade ett vanligt privat Svenssonliv? Kram Julia 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *