Hemma i Sverige igen!!

Nu har jag landat hemma i Sverige igen och vilket mottagande jag fick. Hagel och snöstorm he he, nej då solen började faktiskt skina när vi satte ner hjulen på backen ute på Arlanda. Sista dagen på semestern spenderade jag på Nikki Beach. Det är en beach club som finns på många platser i världen bland annat i Miami. Nu har de öppnat på Mallorca och stället är väldigt tjusigt. Men de har valt att lägga hela anläggning mitt i charterträsket Magaluf. Orups gamla dänga -Åh till Magaluf styrde vi vår sista resa, har aldrig varit mera aktuell än nu. Vilket ocharmigt ställe. Mallorca har så mycket att erbjuda, ja det är nog en av de finaste öarna i Medelhavet. Om du planerar ett besök så boka för allt i världen inte in dig på ett hotell i Magaluf!

Poolområdet på Nikki Beach är bedårande. Man kan även åka dit på en lunch eller middag. Maten är väldigt god och köket erbjuder en meny med allt ifrån en riktigt bra sushi till goda grillade hamburgare.

Framförallt är jag glad för mina fina vänner som jag har haft äran att semestra med. Tomas Lennberg visar mig en ny app på sin iphone på terassen till Hospes Maricel.

Hans Henric Lundqvist, Johan Larsson och jag gör en ”Herreys 2012”. Tre likadana pikétröjor fast olika färger.

Här är en bild från söndagens grillkväll vid poolen på Hotel Zhero. Nu väntar en vecka full av jobb och äventyr. Mer än ni kan ana 🙂

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *