Höstknep

Jag har ett litet knep för att lättare komma upp ur sängen så här på höstkanten. Jag börjar dagen med att plocka upp datorn och ta fram bilder på platser jag gillar. Idag hittade jag bilder från min morgonpromenad i Miami. Att vandra längst vattnet, höra vågorna rulla in och känna sanden mellan tårna (för att citera Ledin) är en magisk känsla. Den känslan tar jag med mig idag när jag beger mig ut i höstiga Sverige.

Om några timmar hoppar jag på flyget ner till Malmö. Inte riktigt så här somrigt men ganska underbart ändå. Önskar er alla en riktigt skön onsdag. Kram

14 kommentarer till Höstknep

 1. Julia skriver:

  Fick hem dvdn, filmen Rock of ages i brevlådan. Tyckte den va bra se den ett tips kram. Gick på den musikalen i London. Den va kanonbra.

 2. Anne skriver:

  Man börjar ju undra vad man gör här i Sverige när man ser dina bilder. Måste nog åka till Miami inom snar framtid. Snygga fötter:)

 3. Julia skriver:

  Hoppas du hade en härlig onsdag med konsert på mcdonald o kören på kvällen fina du. Önskar jag kunde berätta för dig vad som hänt men får vänta till måndag. Nåt helt obeskrivligt sorgligt Gabriel. Så lessen kram Julia. Hoppas det va ok jag skrev detta här annars förlåt mig. Tack du finns o sprider glädje o kärlek me den du är tack! Vi kan alla va varandras ljus i mörkret när livet blir för svårt kram.

 4. Julia skriver:

  Hoppas jag orkar komma på kören på måndag. Ska försöka. Kram Julia go natt.

 5. Ulrika skriver:

  Men ååååh så härligt!!! Vi ska också åka dit och nu längtar jag ännu mer. Ännu en jul i sommarrustning men, denna gång vill vi så väldigt gärna gå på en gospelkonsert eller två. Har du varit på någon speciell plats där som du tyckte särsklt om? Något tips eller råd var man kan leta? Kanske till och med ”det här får ni bara inte missa”… Vi kommer att vara både i Miami och där omkring men även åka över till västra kusten. Vi är verkligen beredda att åka särskilt till en bra gospelupplevelse:)
  Må så gott,
  Ulrika

  • gabriel skriver:

   Hej Ulrika
   Tack för ditt meddelande. Jag har en favoritkyrka i Miami som jag ofta brukar besöka. De har en härlig gospelkör och stämningen är fantastisk. Här är en länk till deras hemsida. http://nbbcmiami.org
   Kan även tipsa om att gå tillbaka i min blogg till förra vintern dec-feb. Där ger jag många Miamitips på olika saker man kan besöka.
   Kram
   Gabriel

   • Ulrika skriver:

    Hej, tack rara för svar, jag uppskattar det verkligen!
    Jag ska absolut gå in och läsa mera, ser fram emot det 🙂
    Tack tack tack för din vänlighet och kram tillbaka från mig och lika glad fästman 🙂

 6. Sandra Jonsson skriver:

  Tack för att Du delar med dig av dina braiga
  knep för att fly undan allt det gråa 🙂
  Härliga bilder från en härlig person!

  Ha en fin onsdag!

  Stor Kram

 7. Catarina skriver:

  När åker Du igen till Miami? Tycker det är så kul att läsa din blogg när du är där eftersom jag själv älskar Florida;;

  • gabriel skriver:

   Hej Catarina. Tack för ditt meddelande. Jag planerar att åka till Miami i mitten av dec. Tack för att du läser min blogg.
   Kram
   Gabriel

 8. Julia skriver:

  Tittar också på vackra bilder kram Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *