Hotell, Middag, Genrep!

Jag flög ner till Malmö en dag tidigare den här veckan. Anledningen till detta är att jag ska ha två konserter med min Du kan sjunga gospelkör och Andreas Lundstedt här i Skåne imorgon och ikväll var det genrep. Jag checkade in på det här härliga rummet på Hilton. Perfekt läge för hotellet ligger precis framför kyrkan där vi ska ha konserterna. Krypavstånd vid 16 tiden imorgon alltså:-) Lååååååååång sovmorgon… Jippi!! Sååå underbart! Ska ligga kvar i sängen och förbereda kvällen och även konserten jag ska leda på World Aids Day på torsdag. Alla texter och manus fullkomligt snurrar runt i mitt huvud just nu, men det är bara att ta En Sak I Taget!!

Vi inledde kvällens genrep med en gemensam middag. Några av tjejerna i kören hade arrangerat det hela och det var verkligen supermysigt. 118 av det drygt 350 som sjunger i Malmökören var med på middagen och jag fick möjlighet att prata några ord med de flesta och få lite reflektioner på terminen som gått. Middagen var bokad på Malmö Konsthall och maten var nyttig och jättegod.

Hela kören uppställd och redo för ett genomdrag!!

Innan vi skildes åt fick jag fina presenter. Hela kören hade samlat in en gåva till Gabriels Änglar och…

… så fick jag de här supercoola handgjord ljusstakarna. G-klaven var mitt signum på -90-talet 🙂 Jag skrev alltid min autograf med en g-klav.  Tack kära fina malmösångare för alla uppvaktning, middag och ett jättebra rep. Imorgon ger vi Skånepubliken allt vi har!!

2 kommentarer till Hotell, Middag, Genrep!

  1. Tina skriver:

    Jag håller med Janet helt och hållet. Du är värd så mycket mer. Det var en jättetrevligt middag som Gitte och Meta jobbat hårt med, ett stort tack till er. Kanontrevligt var det när du Gabriel tog dig runt bland alla borden för en liten pratstund!:

    Vi ses till våren 2012 ! Gospelkramizzar Tina

  2. Janet (DKSG Malmö) skriver:

    Du är värd detta o så mkt mer! Är så taggad inför kvällen efter världens häftigaste genrep! Tack för att du är du, allt du ger oss! Tog dig tid att gå runt till oss alla igår på middagen o prata, kanon och mycket uppskattat! Ses ikväll!! Kraum

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *